Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 hetes kislányom még mindig...

7 hetes kislányom még mindig sárga. Az összbilirubinja 174,7 a direkt bilirubinja 14,7 az aszparat aminotranszferaz meg 70. Ez mtől van? AGGÓDOM

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen a te vércsoportod? És a picié?
2010. ápr. 27. 08:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Az én vércsoportom B rh- a kicsié +

Tudom ez összeférhetetlenség, én kaptam rá szurit, a kicsi szerintem semmit. Okoz ez most valami károsodást?

2010. ápr. 27. 08:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Én babám is sokáig sárga volt,a szeme fehérje még tovább és neki is magas volt a bilirubin. Ö vasat és folsavat kap azóta is,már 10 hós! De újabb vérvétel nem volt,hogy indokolt-e még?!
2010. ápr. 27. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:
[link] Azért kérdezem, a vércsoportot, mert az összeférhetetlenség esetén tovább tarthat a sárgaság, főleg, ha szopik a baba (emiatt nehogy abbahagyd!!! csak lassabban ürül az epefesték, de el fog múlni neki is. Ja! Mindketten kaptatok anti-D injekciót, nyugi! Én is - vagyok és mindkét + gyerekem kapott injekciót... rajta kell legyen a zárójelentésen (a babáén).
2010. ápr. 27. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj Ez annyira nem magas. Minket 210-es értékkel engedtek haza. Azt mondták 200 a "határ" ami felett kezelni szükséges. Most hogy szép napos idő van, vidd sokat napra. Gyakran szoptasd,mert ezek által gyorsabban ürül majd a szervezetéből.

Nálunk is hasonló volt a helyzet. Kitartást , el fog múlni neki :)

2010. ápr. 27. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Mi 208-as értékkel jöttünk haza, de a gond az hogy már elvileg nem lenne szabad sárgának lennie 7 hetesen. A szopizással nincs gond, mert 2-3 óránként eszik.

Köszönöm az eddigi válaszokat , így nyugodtabb vagyok már egy kicsit

2010. ápr. 27. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!