Kemény széklet ellen van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
Két hónapja szültem és azóta ez a problémám. Dokinál voltam már, van egy nem vészes végbélrepedésem amire kaptam krémet. De amit adott a székletre attól fáj a fejem nagyon. Tudtok esetleg valami házi módszert?2016. okt. 25. 05:16
1/6 anonim válasza:
Rostdús étrend? rengeteg folyadék..
2/6 anonim válasza:
Egyik ismerősöm minden este lefekvés előtt megiszik egy pohár langyos vizet. Azt mondta neki segített. Ő most kismama.
3/6 anonim válasza:
Minden reggel kezd egy nagy pogar smothyval a napot
Alma banan kiwi friss spenot bele es repa par csep p citrom
Minden nap friss jegsalata reszelt almaval repaval zeller
Legyen meg a napi 300 g zoldseg a menuben
Kizarolag teljesorlesu kenyeret tesztat es barna rizst egyel.
Napi 2 liter viz cukor nelkuli rooibis tea
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, kiprobálom öket :)habár az étrendemre nagyon odafigyelek,sok gyümölcs,zöldség meg napi 3-4 liter viz, mert szoptatok es ez miatt is fontosnak tartom. Amugy már nagyon sok mindent kiprobàltam, de eddig semmi sem hasznàlt.
2016. okt. 25. 09:45
5/6 anonim válasza:
Minden nap activia a kis pohár lötty,nálam is gond volt,de minden nap capuccino és nincs gond,nálam ez a kettő ami bevált
6/6 anonim válasza:
3-assal annyiban nem ertek egyet, h banant ne nagyon egyel, m annak szekletfogo hatasa van. Olyan gyumolcsoket erdemes enni ilyenkor, amik szekletpuhitoak. Pl igyal 100%-os aszaltszilva, vagy sima szilvalevet minden nap. A tejtermekek is segitenek, foleg a kefir, joghurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!