Mit tegyek a nagyon kemény széklet ellen? Más is kínlódik vele? És a hülye gondolatok mellé?
Tudom hülyeség, de mivel a szülésre mindig azt mondják, hogy "olyan lesz, mint amikor erős székletet kell kinyomni" szóval a kemény székletemnél (ami miatt, van hogy 30 percig ülök a vécén, mert nem jön se ki, se nem megy vissza) mindig arra gondolok, hogy mi van ha beindul a szülés...tudom hülyeség...mivel lehetne "lágyítani" a dolgon?
36 hetes km
Szia!
Igyál sok folyadékot, egyél sok rostdús ételt (zöldséget, gyümölcsöt).
Személy szerint, nekem a norbi update kajáktól mindig hasmenésem van, pl. túrórudi, vagy csoki. Persze nem azt mondom, hogy edd ezeket állandóan, de néha segítenek. Boldog babavárást!
Így van: sok gyümölcs, esetleg szilvalekvár (ha nincs még szilva).
És ne aggódj, a legtöbb kismamának szülés előtt hasmenése van. A természet ezt jól kitalálta. :)
Szia!
Nekem a sárgabarack, a mákos kaják segítettek.
Valamint a kókuszos csoki. Tescoban és Lidlben van 2-300 Ft körül van egy zacsi, és több kicsi csoki van benne. Olyan mint a Bounty.
Esetleg jó tömény kamilla tea...
Este joghurtba keverj búzakorpát...
Ennyi jutott eszembe hirtelen
Activia, szilvalekvár
Esetleg dinnye tejjel, ha már minden "kötél szakad"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!