Pelenkázótáskába rohadt gyümölcs. Mivel tisztítsam?
Figyelt kérdés
A férjem nem szólt, hogy beletett gyümölcsöt, két héttel később találtam meg. Kifolyt, ragacsos, erjedt dzsuva lett benne.
A pelenkázótáska címkéje szerint 30 fokon, kézzel mosható. Most hirtelen beleöntöttem egy kis mosószert, hadd ázzon. Ha utána kézi programra betenném a mosógépbe, nagyon szétkapná? Kézzel sikálgatni se gyomrom, se időm nincs most.
Egyébként 100% poliészter
2016. okt. 24. 16:37
1/4 anonim válasza:
Azért nem megy az olyan könnyen tönkre, a mai mosógépek amúgy sem olyan erősek.
2/4 anonim válasza:
A babakocsink huzatjat/pelenkazo taskat nekunk is csak kezzel lehet mosni, hideg vizzel. Beraktam kezi mosas programra 30fokon, es semmi baja nem lett. Nyugodtan moshatod
3/4 anonim válasza:
Én már mostam ilyet 40 fokon géppel, semmi baja nem lett.
(A kézi programon próbáltam, hát nem történt semmi, ezért raktam mérgemben egy rövid /1 óra/ programra. Ha tönkremegy, hát tönkremegy, így meg nem tudtam használni.)
Esetleg tedd mosózsákba, vagy ágyneműhuzatba és törölközőkkel együtt mosd.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. A mosószeres áztatás és a kézi program (meg ezer öblítés utána, mert nem spóroltam a mosószerrel) tökéletesen kipucolta. Száradás után olyan lett, mint újkorában, csak illatos. Egy cipzárról picit lepattant a festék, de ez csak esztétikai hiba.
2016. okt. 25. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!