Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teljesen kikészültem. Mit...

Teljesen kikészültem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Tudom sok mindent nem tudok tennétek ha egyszer megtörtént.. De az van hogy anyukámnak olyan 2 hónapja van barátja, nyilván már lefeküdtek.. Egyébként anyám már nem fiatal, 44 lesz most télen.. És arra gyanakszom hogy terhes.. Nem szokott rosszul lenni csak nagyon ritkán például női ügyek(az most nincs neki) vagy ha beteg de akkor se így.. Szóval most ugye már vagy 2 napja egyszer csak úgy rosszul lesz.. Figyelem majd hogy reggelente mi van.. És amúgy elég furcsán is viselkedik.. És ha terhes akkor ez nem betervezett terhesség mert tudja hogy én sem szeretnék kistesót (egyke vagyok) másrészt ő sem mert anyagi helyzetünk sem olyan meg ugye ennyi idősen szülni..szóval ha esetleg lenne valakinek valami tanácsa akkor azt megköszönném..

#terhesség #betervezett
2016. okt. 23. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy terhes, bármi más is lehet. Vannak mostanában bőven kórokozók, a komolyabb bajokról nem is szólva. Anyukád felnőtt ember, ha közölni szeretne valamit, majd eldönti. Azt is eldönti, hogy mit fog tenni. Kérdezz rá, ha úgy gondolod.
2016. okt. 24. 09:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Én nem mondom hogy van beleszólásom, de tudom hogy ugye fogja megtörtani a gyereket ha terhes.. Amúgy tegnap észrevehetőbben feszültebb volt velem egész nap(barátnőmmel is észre vette pedig őt csak haja vittük) , akkor szokott ilyen lenni amikor "piros hét" van.. De azt mondaná nekem.. Meg egyszer csak lemegyek és azt látom hogy keresgél valamilyen gyógyszer, megkérdeztem mit csinál azt mondja hogy szelektálja a gyógyszereket.. Mondom jóó.. Lehet lényleg azt csinálta csak kicsit gyanakszok
2016. okt. 25. 06:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Masszív hányós vírus van éppen. Nem kell folyton képzelődni. Mellesleg, ha még a menstruációját is bejelenti neked, akkor szerintem azt is megmondaná, hogy terhes.

(Én örültem volna, ha anyámék bevállaltak volna egy tesót, mert gyűlöltem egyke lenni. Fiatal felnőtt voltam, amikor meghaltak, és nem maradt senkim).

2016. okt. 25. 09:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó sajnálom és átérzem, bár nekem még élnek a szüleim, de egyke vagyok sajnos. Ha már nem lesznek az nagyon földhöz fog verni, tudom hogy magamra maradok a bánatommal, mert senki nem fogja azt érezni és érteni amit én. Egy testvér áldás az ember életében, csak sokan ezt nem tudják, mert nekik természetes hogy ott van.
2016. okt. 27. 15:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem terhes..
2016. okt. 28. 06:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Remelem, megnyugodtal...
2016. okt. 28. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!