Lakhatás egy gyerekkel?
Figyelt kérdés
Minden válaszolónak: a miért szültél gyereket hozzáállás rajtam nem segít (közösen megoldott az anyagi helyzetünk külön nekem gyerekkel nem, de erre akkor nem gondoltam mert nem terveztem egyedülálló anyuka lenni).
Szóval egyedülálló leszek a közeljövőben havi 90 plusz ha lesz akkor gyerektartásból kéne megélnem egy egyévessel (vagy munkát kéne találnom ami bölcsi kompatibilis (06-16)).
A családomhoz nem tudok visszaköltözni, az anyaotthonokra meg körülbelül fél/ egy évet kéne várnom, mert egy gyerekkel sokkal nehezebb bejutni mint hárommal (utánatelefonáltam)
Nincsenek ötleteim hogy mit tudnák kezdeni, szóval ha volt bárki ilyen helyzetben van bárkinek ötlete annak nagyon örülnék.
Köszönöm.
2016. okt. 22. 23:49
21/21 Miczi István válasza:
lakhatási meg oldást kinálok pest megye nem társnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!