Apasági teszt eredmény Valakinek van tapasztalata?
11/21 A kérdező kommentje:
azt mondták fizessünk még az anyáért és ugy lesz 99 vagy 0 de ha nem állunk rokoni kapcsolatba joformán kizárt hogy ne ő legyen az apa
Akkor ezt kérd tőlük írásban és add oda a drága apának. Ha még mindig kételkedik, fizesse ki az anyai vizsgálat díját is.
Egyébként ezt a teszt eredményt a bíróság nem fogja érvényesnek tekinteni. Egyszerűbb lenne bírósági utat választani, ott egy független szakértő majd megállapítja a tényeket.
2016. okt. 18. 15:39
Szerintem le akarnak titeket húzni...
2016. okt. 18. 16:24
14/21 A kérdező kommentje:
Egyutt elunk a parommal a csaladnak akarta bizonyitani hat sajnos nem sikerult
Na, erre nem számítottam.
Meg voltam róla győződve, hogy éppenséggel széjjelmentetek, az apa nem akarja vállalni a gyereket és ezért volt apasági vizsgálat.
Mondjuk azt nem értem, miféle családnak akarta bizonyítani. Ti magatok volnátok egy külön család. Ha ti ketten biztosak vagytok benne, hogy a baba párodtól van, akkor más hogyan meri megkérdőjelezni? És ha megkérdőjelezi, akkor miért kell bizonygatni neki? Én ilyen helyzetben befejezném az illetővel a kapcsolattartást, de nem magyarázkodnék, bizonygatnék semmit, az biztos!
2016. okt. 19. 11:08
Kezd érdekes lenni...
Anyós nem akarja elfogadni az unokát vagy esetleg vannak idősebb gyerekei is a párodnak és ők kételkednek?
2016. okt. 19. 11:34
17/21 A kérdező kommentje:
nagyon bonyolult a családi helyzet, párommal és a kislányunkal együtt élünk a baba akkor fogant mikor mi külön voltunk (a család igy tudja, természetesen a párom tudja hogy együtt voltunk családi béke miatt mondtuk ezt) mikor meg tudták hogy terhes vagyok azt mondták párom szülei vetessem el, én pedig nem tettem, párom velünk maradt de a viszonyunk igy nagyon megromlott egy udvarban élünk. Én sajnos nagyon ragaszkodom a páromhoz szeretném ha együtt nevelhetnénk a lányunkat, és szeretném ha a családjával kibékülne az apasági teszt is ezért lett, az én családom nem érti mit keresek még itt ennyi megaláztatás után ők azt akarták hogy költözzünk haza a picivel. mivel párom nem akar elköltözni innen nem tudom mi tévő legyek. mostmár elfogadták az apasági teszt eredményét mert beszéltek a laborral, egyépként a párom le se tagadhatná mert tiszta apja elnézést hogy hosszura sikeredett
Fizessétek ki a normális tesztet és akkor folytatódhat ez a családi idill.
2016. okt. 20. 09:54
Hát ez rosszabb, mint egy brazil szappanopera....
2016. okt. 20. 10:43
A párod miért nem akar költözni? Nyilvánvaló mennyire ellened vannak és a kicsit sem fogadják el, ez tényleg megalázó nekef, ő miért nem törődik ezzel?
2016. okt. 21. 09:03
Kapcsolódó kérdések: