Apasági teszt eredmény Valakinek van tapasztalata?
Figyelt kérdés
az apasági teszt eredménye 82,9% az apa azt mondta hogy az a teszt érvénytelen mert nem 99,99% 15 markerből 14 azonos. és igy jött ki ez a százalék a diagnosztikai labor telefonon keresztül elmondta hogy valószinűleg rosszul másolodott át egy sejt, de a párom nem hiszi el, járt már így valaki esetleg?
Ha el kellett végeztetni az apasági tesztet, akkor már régen rossz. Meg tudom érteni, hogy ezek után reménykedik abban, hogy semmi kapocs nincs köztetek.
2016. okt. 18. 13:22
2/21 anonim válasza:
Te 100% biztos vagy, benne, hogy a párod az apa?
2016. okt. 18. 13:25
3/21 anonim válasza:
Minden 0% feletti és 99% alatti teszt inkonklúzívnak számít, azaz nem lehet kizárólagosan igennek vagy nemnek nevezni. Jogosan nem fogadja el a férfi.
2016. okt. 18. 13:25
4/21 anonim válasza:
Meg kell ismételni a tesztet. Nem is értem hogyan merte így kiadni a labor.
2016. okt. 18. 13:31
5/21 anonim válasza:
Gondolom a kérdező inkább arra kíváncsi, hogy a bíróság mit ítélne ilyen esetben. (Sajnos ebben nem vagyok járatos.)
Mert ezen minimum 18 éven át tartó folyamatos, jelentős összegű fizetési kötelezettség áll vagy bukik.
2016. okt. 18. 13:33
6/21 anonim válasza:
Nem a labor hibázott, a gyerek és az apa génállományában a 15 markerből 14 egyezik, egy különbözik. Annyit jelent, hogy nem lehet se megerősíteni, se kizárni az apaságot.
Esetleg részletesebb DNS vizsgálatot nem lehet végeztetni?
2016. okt. 18. 13:38
7/21 A kérdező kommentje:
természetesen nem állunk rokoni kapcsolatba,biztos vagyok abba hogy a párom az apa :)
a labor azt mondta hogy rosszul másolodott át az ivarsejt, illetve hogy a mintavétel során a baba mintájából egy dolgot nem tudtak érvé nyesiteni a helyén egy kérdőjel van ami csökkentett a százalékon.
illetve azt irták hogy abban az esetben lenne ilyen magas a százalék ha rokoni kapcsolatban állnánk, illeve akkor lenne 99% ha az anyát is vizsgálnák.
2016. okt. 18. 14:22
8/21 anonim válasza:
Akkor újra kell csinàltatni a tesztet. Elviekben ki sem adhatnànak csak 0% és 99, valamennyi%-os eredményt. Nem is értem mit csinàl a labor...
2016. okt. 18. 14:37
9/21 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, de nagyon durva, hogy egy vagyonért nem tudnak normális választ adni. :0
2016. okt. 18. 14:59
10/21 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd magad, csinaltass velük meg egy tesztet, ha ezt nem tudták normálisan megcsinalni. Természetesen ingyen végezzék el!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!