Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek a Benett...

Hogy tetszik nektek a Benett név? Engem nagyon megfogott!

Figyelt kérdés

2016. okt. 17. 19:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Lorinc, Vince, Vencel, Rego, Mor, Merse.
2016. okt. 17. 22:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként van valami abban is, hogy ne mi döntsük el, hogy neked mi tetszik... Az én névválasztásomat is megkérdeztem anno, évekkel ezelőtt, négy vagy öt oldalon keresztül szidták. Hozzáteszem, egyedi név, arra meg mindenki azt mondta, szenvedés lesz nekem is, meg a viselőjének is, még csak azt se lehet eldönteni, lány név vagy fiú.

Én az utónevek listáját olvasgattam, amikor nagyon megfogott, később vele is álmodtam, de mégis bizonytalan voltam kicsit. A rengeteg negatív válasz viszont engem pont abban erősített meg, hogy igen is én ezt akarom, mondjon bárki bármit. Egy percig se bántam meg azóta sem, a viselője sem. :) Úgyhogy rajtad áll, hogy a véleményünk téged melyik irányba terel.

Egyébként a Levente nagyon szép név, az én kedvenc fiúnevem pedig a Csaba. :)

2016. okt. 17. 22:20
 23/27 anonim ***** válasza:

22es, elárulod mi az a név? Tényleg érdekel.

Én kedvenceim: Márk, Zsolt, Iván, Endre, Márton, Lóránt, Lőrinc

2016. okt. 17. 22:23
 24/27 anonim ***** válasza:

22-es engem is érdeklne a név.

Fiam Krisztián és Olivér. Sokan szidják a nevüket, hogy lányos. Nem baj, nekünk tetszik.

Amúgy a kedvenc nevem a Márk, csak a vezetéknévvel vállalhatatlan...

Amúgy a Benett nekem nem tetszik, Levente igen.

2016. okt. 18. 08:52
 25/27 anonim ***** válasza:

22-es, engem is érdekelne a név, főleg, hogy hasonló cipőben jártam, mint Te. A mi kislányunk is azt a nevet kapta, amit itt szinte mindenki leszólt, szidott.

A Levente nagyon szép név. Nekem még tetszenek a Botond, Mór, Boldizsár, Gellért, Bendegúz.

2016. okt. 18. 13:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi az a név, utolsó?
2016. okt. 18. 13:26
 27/27 anonim ***** válasza:
Villő :)
2016. okt. 18. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!