Nektek tetszik az Alexander, Benett fiú nevek? Illetve
lány nevek közül az Evelin, Piroska?
Ha választanom kellene, akkor Benett és Evelin.
Bár nekem jobban tetszik a Dániel és a Krisztián.
2013. júl. 16. 09:13
Soha nem szoktam negatívan megnyilvánulni...de az hogy ,,utálom,, azért sztem is erős.Írd úgy ,hogy nem kedvelem.Mert lehet pont egy Dániel anyukáját lombozod le ezzel. De! Válasz a kérdésedre is. Az Alexander nekem már nagyon idegen,a Benett is,de mivel egyre több van belőle,így már megszokja az ember füle. A Piroska mint olyan nem jön be,de az Evelin nagyon szép.
2013. júl. 16. 09:15
Ezek közül a Gábor a legjobb, és a Dániel meg a Sándor. A Benett nekem abszolút nem tetszik, nem tudom mitől lett ilyen divatos. Én a lányneveket sem adnám.
Amúgy nem értem, hogy miért soroltad fel amiket utálsz? Szerinted ha idetéved valaki akinek így hívják a gyerekét, akkor nem fog neki rosszul esni?
2013. júl. 16. 09:16
Piroska nevet ne adj, mert nagyon sok féleképp lehet csúfolni, sajnos
2013. júl. 16. 09:17
5/23 A kérdező kommentje:
Hát , a magyarok tényleg sok nevet elrontottak: Alexander-Sándor , Nicholas-Nikolasz , Thomas-Tamás , David-Dávid Nataniel(Neteniel)-Natániel. És a hangzásuk is jobb az eredetinek.
miért kell külföldi nevet adni magyar gyereknek? miért Alexander és miért nem Sándor? a Bennet meg a Balázs óta az ostoba szülők mániája. ANnyi szép név van... Piroska régimódi, Evelin meg cigányos.
2013. júl. 16. 09:34
7/23 A kérdező kommentje:
Hát meg sokkal szebbek a külföldi nevek. Sándor meg rengeteg ember viseli , régi és ráadásul nem is szép. És az egyik cigány ismerősömet is így hívják. A Benett meg szép név , nem viselik sokan az előzővel ellentétben. És Evelinnek hívják a tesóm , azért gondoltam erre a névre.
Ez szerintem annyira szubjektív dolog, hogy kinek mi a szép név. De azért ilyet írni, hogy ezeket a neveket "nagyon utálom"...kedves vagy.
2013. júl. 16. 10:04
A Benett azóta lett ennyire "felkapott", mióta Sebestyén Balázs ezt a nevet adta a gyerekének.
Egyébként nekem tetszik, csak azért nem adnám a mi babánknak, mert nem illik a vezetéknévhez, mondjuk ahhoz amúgy is kevés név passzol.
Az Alexander nem rossz, de akkor már az Alex jobban tetszik. A fent említett lánynevek nekem egyáltalán nem tetszenek. De csak azért, mert az Evelinről mindig Gáspárék Evelinje jut eszembe.
2013. júl. 16. 10:04
10/23 A kérdező kommentje:
Nekem meg az Evelinről mindig a tesóm jut eszembe és róla akarom elnevezni ha lány lesz.
Kapcsolódó kérdések: