11/27 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, semmi pénzért nem adnám a kisfiamnak.
12/27 anonim válasza:
Tipikus celebmajmoló tucatnév, legalább annyira tucat, mint a Noel, szegény ismerősöm gyereke megkapta mindkettőt, Benett Noel lett... Nekem csak az jut eszembe róla, hogy nem lehet túl kreatív a szülő, aki adja, egyébként pedig szerintem nem is szép.
13/27 A kérdező kommentje:
Uh.. Meglepett a válaszotok:) nem is érkezett olyan válasz, hogy szép, tetszik:)
Köszönöm. :)
Igen azt tudom, h eléggé elterjedt lett.
Hmm meggondolandó..
2016. okt. 17. 21:43
14/27 anonim válasza:
Semennyire nem tetszik. Mondhatni felall a szor a hatamon tole.
15/27 anonim válasza:
Figyej, ne foglalkozz azzal hogy nekünk nem tetszik. Ha te ezt szeretnéd adni, akkor add ezt,olyan név úgyse lesz ami mindenkinek bejön. Neked meg lehet a mi kedvenc neveink nem tetszenének.
16/27 A kérdező kommentje:
15-ös.. Tudom-tudom. Azt kellene adni ami nekem tetszik.. De azért csak megfordul a fejemben ennyi nem tetszik válasz után, hogy lehet mégsem olyan jó:)
Vannak még más neveim is:) pl amit szeretek s nagyon tetszik az a Levente:)
2016. okt. 17. 22:09
17/27 anonim válasza:
A Levente szép név:-)Sokkal férfiasabb mint a Benett.
18/27 A kérdező kommentje:
Amúgy nektek mi a kedvenc nevetek??
2016. okt. 17. 22:10
20/27 anonim válasza:
Ja igen, azt akartam még írni, hogy azért vannak rengetegen akiknek tetszik, különben nem lenne ennyire népszer Itt is van sok kérdés, ahol egekig magasztalják szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!