Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek a Schneider...

Bódi Viktória kérdése:

Szerintetek a Schneider névhez mi passzol jobban kislány névnek? Schneider Nathalie vagy Schneider NAdine? Olyan tanácstalan vagyok nem tudok dönteni. Vagy esetleg más kislány név tippeket is elfogadnék.

Figyelt kérdés

2016. okt. 13. 12:05
1 2
 11/16 Ignis Subdialis ***** válasza:
Külföldön minden magyar (vagy másik országból eredő) név különleges. :D Csak meg kell nézni nincs-e valamilyen olyan szó az adott nyelvben, aminek hasonló a hangzása, de negatív jelentése van.
2016. okt. 14. 00:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettö tetszik. Nadine-nal talàn több baja lenne, sokan visszakèrdeznènek, kicsit idegen.
2016. okt. 14. 09:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyébként ezek nem túl különleges nevek (bocsánat, csak mert írtad, hogy ez volt a cél), ettől függetlenül viszont a Nathalie hangzik szebben a vezetéknévvel, viszont nekem az nem tetszik, a Nadine viszont igen, és az talán ritkább is. Ha nekem kéne ezek közül döntenem, a Nadine-t adnám, de betennék egy középső nevet mondjuk.
2016. okt. 14. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Nathalie
2016. okt. 14. 20:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Nathalie Schneider jobban hangzik.
2016. okt. 14. 21:36
 16/16 anonim ***** válasza:
48%

Az én családomban is van Schneider név! Minden bizonnyal részben németek vagytok.

Nekem a Nadine kicsit oszmánosan/keletiesen hangzik.

A Nathalie sokkal jobban tetszik.

2016. okt. 15. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!