Koraszülött reborn baba? Ez most komoly?
Most olvastam, hogy ilyen babákat is csinálnak. Komolyan, miért? Ki vesz ilyet, pláne koraszülöttet? Gyerekek nem hiszem, hogy játszanak ilyennel, felnőttek meg hát. Inkább mit meg ne adna az ember, hogy elkerülje, hogy ilyen babája legyen, nemhogy vegyen is egy másolatot.
https://www.youtube.com/watch?v=xxMD8KyLLns
Aki nem érintett közvetlenül a koraszülés, koraszülött baba témában, az tud csak ilyenből üzletet csinálni!!!
Akinek korababa volt a gyermeke, az az ilyentől hányni tudna. Én legalábbis így vagyok vele. Soha nem fogom elfelejteni azokat a képeket, amikor a kislányom az inkubátorban az életéért küzdött.
Gondolom van, aki az elvesztett koraszülött babáját szereté így "pótolni".
Engem minden formában a hideg ráz ezektől a reborn babáktól.
En id ugy vagyok,mint a kettes..szerintem is betegesek ezem a reborn babak..bar nyilvan meg lehetne talalni a helyuket a vilagban..mondjuk az oktatasban,hiszen annyira elethuek,hogy orvos/ nover kepzesbem siman jol jonnenek gyakorlo babanak(oda pl a koraszülött is,hisz igy begyakorolhatok a finom mozdulatok,ahogy veluk banni kell)
De ugy amugy engem is a hideg raz tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!