Kisbabám nagyon komoly, rajtunk kívül nem nagyon mosolyog másra. Másnak mosolygós a babája? (9 hetes) Ezek szerint az én babám nem jó kedélyű?
szerintem nincs miért aggódnod!
Itt ma még csak kb. 5 kérdést olvastam el, de nekem leesik az állam..
Hihetetlen dolgokkal foglalkoznak az emberek, nem is gondoltam volna, hogy ilyen kérdések megfogalmazódnak egy átlagos, normális ember fejében.
Az én kislányom 9 hetes, 1 hete mosolyog szerintünk tudatosan. Szóval én sem értem, hogy mit vársz még tőle... :)
Ettől még lehet, hogy később egy nagyon mosolygós gyerek lesz.
Kisfiam is kb ennyi idősen kezdett el mosolyogni. Először csak ránk, aztán nagyszülőkre, majd pár héttel később már idegenekre is. A faluban most is a kisfiam a "legmosolygósabb gyerek", mindig megkapjuk ezt a jelzőt, most másfél éves.
az én fiam 6,5 hónapos, na ő tényleg szinte senkire nem mosolyog. egyik boltos be is szólt, hogy milyen komor baba (majdnem elküldtem a búsba, itthon állandóan nevet és mosolyog, az ő savanyú fejére én se mosolyognék).
csak a közeli barátokkal ilyen nevetős, barátkozós. ti még nagyon ráértek, majd ha ennyi idős lesz, térjünk vissza a kérdésre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!