Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kifejezetten ritka, magyar...

Kifejezetten ritka, magyar eredetű lánynevet keresek. Leírnátok Nektek melyik nevek tetszenek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 20:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rengeteg nevet.

Kistesónak keresünk nevet, a kislányunk neve Villő.

Tetszenek: Zsolna, Lelle, Helka, Imola és Iringó.

2016. okt. 12. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy a Boróka miben rosszabb, mint a Málna vagy a Gyopárka (ami mellesleg szörnyű, és csak egy kicsinyítőképzőben tér el a Gyopártól, a jelentése ugyanaz)...

Nekem a kedvenceim talán a Hanga, Ilka, Zenke, és a Hargita, ez elsőre furának tűnhet, de ismerek egy kislányt, akit így hívnak, Harginak becézik, szerintem nagyon jó, élőben egyáltalán nem fura.

2016. okt. 14. 14:57
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

Ezekről mi a véleményetek (azért gondoljunk arra is ha a gyerek felnő és érett nő lesz ne kelljen szégyenkeznie )

Kira , Karina , Florentina , Zseraldin , Cintia ,

Hát én akkor szégyenkeznék ha engem Kirának, Florentinának vagy Zseraldinnak hívnának...

2016. okt. 14. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

NEM ÉRTEM miért lettem lepontozva ,hogy ha csak a véleményemet írtam le (ami nekem tetszik) meg ami esetleg a kérdezőnek tetszene!

Segítettem és hozzá is tettem párat ( hogy hát ha az is tetszene a kérdezőnek)

Inkább meg köszönnétek hogy kommenteltem hozzá (és nem minden komment tök egyforma)

( NEM HISZEM EL HOGY EZÉRT A KOMMENTÉRT LEPONTOZTATOK ,TÖBBET NEM ÍROK IDE ÉS EZÉRT JELENTEM A KÉRDÉST! )

2016. okt. 15. 13:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
lepontozásért jelented? Hát te nem vagy normális utolsó... ennyi erővel az egész oldalt jelentsd, nem gondolod? Vegyél be inkább nyugtatót.
2016. okt. 15. 14:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14, a válaszod teljesen haszontalan volt. A kérdező konkrétan MAGYAR EREDETŰ lányneveket kért, nem magyarra kiejtés szerint átírt förmedvényeket. Nem a személyes véleményed miatt kaptál nullát, bár ilyen formában szerintem senki se volt rá kíváncsi, hanem mert a válaszod nem volt hasznos. Bocs. Igyál egy nyugiteát.
2016. okt. 15. 15:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Mi is ilyen neveket kerestünk a kislányunknak.

Ami nekünk van a listán: Csinszka, Enéh, Etel, Helka, Mikolt, Rege, Sarolt, Zeline, Zengő, Zinka, Zolna

2016. okt. 17. 12:57
 18/20 A kérdező kommentje:

Nálunk eddig a Helka a befutó.

Nyáron tettünk egy kört a Helka nevű hajóval, nagyon tetszett. Illetve elolvastam az eredeti történetet és Nyúlász Péter könyvét is, mély benyomást tett rám.

2016. okt. 17. 14:10
 19/20 SambaMan válasza:

A lányomat PIROS -nak hívják. Ösi magyar név, mint a nyelvünkben a legtöbb szín.

Nem összetévesztendő a PIROSKA -val. Utobbi latin eredetű és tükörfordítása az eredetinek.

2016. okt. 18. 06:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Kéra
2016. dec. 7. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!