Mit tesz a gyámügy egy olyan családdal akik jogtalanul laknak a házamban és a 7. gyereküket várják?
Szerintem fordulj a médiához.
Egy önkéntes lakásfoglalónál nincs olyan, hogy nem köttetheted ki a villanyt, meg magánlaksértő vagy a tulajdonodnál. Mert papíron ők nincsenek ott.
Ezek akkor lennének, ha szerződéssel élnének ott.
Egyrészt a nagy nyilvánossággal lehet hogy kapnál segítséget, másrészt a hatóság sem lenne ilyen töketlen... Talán.
Ez is megér egy próbát. Elvégre a szülő egy sima köztörvényes bűnöző.
Tipp: nézz utána, nincs-e bejelentve a lakcímre, ha igen, akkor kényszer kijelentés. Ha nem, akkor gyerekestől lehet őket kidobni a p.ba. Aki veszélyezteti őket, az a szülő, nem pedig te.
Azt nem értem, ha okirathamisítás történt, azt ma már nem büntetik!?
Sajnos még mindig az az egyetlen járható út, hogy odaállítasz 10-12 megtermett kopasszal, és segítenek nekik kiköltözni. Durva, de a bank kitehet a saját otthonodból, de egy marék bűnözőt nem dobhatsz ki más házából!?
Ha pedig egyedül hagyja a lakásban a gyerekeket, akkor rá kell hívni a rendőröket gyerekveszélyeztetés miatt.
Nézd, itt már nincs egyszerű megoldás. Mindent meg kell próbálnod, különben tényleg a te gyerekeid bánják, nem a töketlen hivatalos szervek.
Jézus, ez valami döbbenet, hogy ebben az országban ez így működik, és ennyire tehetetlen az ember....
Ők bizonyítottan okiratot hamisítottak, bizonyítottan illegálisan laknak ott, Ti mégsem köttethetitek ki a közműveket, mert azzal bűncselekményt követtek el gyermek veszélyeztetés miatt? Ez valami vicc?
A média is egy opció, csak nem tudom, nehogy "kifordítsák" és majd ti legyetek a szemetek, hogy télvíz idején ki akartok dobni az utcára 6 gyereket meg egy kismamát. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!