Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tesz a gyámügy egy olyan...

Mit tesz a gyámügy egy olyan családdal akik jogtalanul laknak a házamban és a 7. gyereküket várják?

Figyelt kérdés
Az én házamban jogtalanul laknak.Voltunk bíróságon lezárták a pert.Kimondta a bíró hogy jogtalanul laknak a házamban ki kell költözzenek 3 hónapot adott nekik a kiköltözésre de mondta akkor sincs semmi ha ezalatt az idő alatt nem költöznek ki mert utána 3 hónapig csak felszólitgatják őket és 50-100-150 ezres büntetéseket szabnak ki.Én meg addig tartsam őket 120 ezerből élünk 2 kisgyermekkel.2 házat tartunk fent mert amibe laknak ház azt hitelre vettük.Amibe meg most lakunk az anyósomé amit kb 9 hónapon belül elvesz a bank és utcára kerülhetünk

2016. okt. 11. 10:35
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fordulj a médiához.

Egy önkéntes lakásfoglalónál nincs olyan, hogy nem köttetheted ki a villanyt, meg magánlaksértő vagy a tulajdonodnál. Mert papíron ők nincsenek ott.

Ezek akkor lennének, ha szerződéssel élnének ott.

Egyrészt a nagy nyilvánossággal lehet hogy kapnál segítséget, másrészt a hatóság sem lenne ilyen töketlen... Talán.

2016. okt. 11. 11:06
 12/40 A kérdező kommentje:
A médián is gondolkoztunk már.De abba reménykedem ha esetleg a gyámügyhöz fordulok lenne valami változás.Mivel jogtalanul laknak a házamban tehát nincs hol laknia a gyerekeivel (a 7 gyerek egyébként 4 apától van) így abban bízom ráijesztene a gyámügy hogy elveszik a gyerekeket ha nem talál lakást
2016. okt. 11. 11:11
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez is megér egy próbát. Elvégre a szülő egy sima köztörvényes bűnöző.

Tipp: nézz utána, nincs-e bejelentve a lakcímre, ha igen, akkor kényszer kijelentés. Ha nem, akkor gyerekestől lehet őket kidobni a p.ba. Aki veszélyezteti őket, az a szülő, nem pedig te.

Azt nem értem, ha okirathamisítás történt, azt ma már nem büntetik!?

Sajnos még mindig az az egyetlen járható út, hogy odaállítasz 10-12 megtermett kopasszal, és segítenek nekik kiköltözni. Durva, de a bank kitehet a saját otthonodból, de egy marék bűnözőt nem dobhatsz ki más házából!?

2016. okt. 11. 11:45
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Mindig otthon vannak? Barátokkal, rokonokkal fogjatok össze, figyeljétek a házat és amikor senki nincs ott, azonnal hívni egy lakatost és zárcsere. Aztán a cuccaikat kitenni a ház elé.
2016. okt. 11. 12:03
 15/40 A kérdező kommentje:
általaba mindig van otthon valaki A kicsi 1 éves sincs a nő 7 hónapos terhes..annyira elvagyunk már keseredve napról napra élünk miattuk...A kislányommal is most voltam kórházba 3 napot.már teljesen kivagyunk
2016. okt. 11. 12:08
 16/40 anonim ***** válasza:
47%
Gondolom a nagyobbak oviban/iskolában, ő meg csak megy boltba vagy dokihoz. Ha meg szülni fog, akkor legalább 2 napot lesz kórházban, esetleg akkor álljatok készenlétben.
2016. okt. 11. 12:13
 17/40 A kérdező kommentje:
Igen a nagyon suliba oviba vannak.A párját nem tudom hogy dolgozik mert egy iszákos verekedős..
2016. okt. 11. 12:18
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha pedig egyedül hagyja a lakásban a gyerekeket, akkor rá kell hívni a rendőröket gyerekveszélyeztetés miatt.

Nézd, itt már nincs egyszerű megoldás. Mindent meg kell próbálnod, különben tényleg a te gyerekeid bánják, nem a töketlen hivatalos szervek.

2016. okt. 11. 12:18
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, ez valami döbbenet, hogy ebben az országban ez így működik, és ennyire tehetetlen az ember....

Ők bizonyítottan okiratot hamisítottak, bizonyítottan illegálisan laknak ott, Ti mégsem köttethetitek ki a közműveket, mert azzal bűncselekményt követtek el gyermek veszélyeztetés miatt? Ez valami vicc?

A média is egy opció, csak nem tudom, nehogy "kifordítsák" és majd ti legyetek a szemetek, hogy télvíz idején ki akartok dobni az utcára 6 gyereket meg egy kismamát. :/

2016. okt. 11. 14:11
 20/40 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ez így működik.Tehetetlenek vagyunk..A bíró kérdezte tőle mennyiből él azt mondta 28 ezerből..már csak a gyerekekre többet kap de mindegy.Azt se mondta neki hogy 3 hónapig maradhat de akkor fizessen legalább 20 ezret vagy akármennyit...Nem,én tartsam el.Ezt csinaljuk 2 éve
2016. okt. 11. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!