Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért bámulnak mindig úgy az...

Miért bámulnak mindig úgy az emberek mintha 10 évesen szültem volna?

Figyelt kérdés
Mindig mikor sétálni megyek vele annyira bámulnak,meg látszik a fejükön,hogy húúú hány éves lehet meg ilyenek.20 éves vagyok,szóval nem valami öreg,de nem is 11-12 éves...Voltatok ti is ebben a helyzetben?Hogy kezeljem a sok "Bambát"??
2008. okt. 3. 14:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagyok, és büszkén megyek végig az utcán! igaz, a pocakom még annyira nem nagy. Néha még ki is tolom egy kicsit:)
2008. okt. 8. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálam részben fordított a helyzet. A fiam 2 éves lesz decemberben, én 16. Régebben rajtunk is csodálkoztak, (főleg, mikor kenguruztunk), hogy milyen fiatal vagyok, még csak 18-20 éves, kérdezgettek, vicces volt nézni a döbbenetet az arcukon, hogy még csak 15.....

Jó, nem ez a hétköznapi, de nem értem, mi köze ehhez másnak, nem?

2008. okt. 11. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!