Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sikít, "kiabál" 9 hós babám....

Sikít, "kiabál" 9 hós babám. Ez életkori sajátosság?

Figyelt kérdés

Ki fogja nőni? Hogy reagáljunk rá vagy egyáltalán reagáljunk vagy hagyjuk figyelmen kivul??

A páromat teljesen kiidegeli vele...hiába mondom hogy majd elmúlik (?)

Tapasztalatokat várnék, köszönöm :-)

2016. okt. 6. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd? Mikor kiabál? Miért?
2016. okt. 6. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Ez gyerekenként változó.Nálunk nem volt ilyen probléma. Persze sikongatott néha, próbálgatta a hangját, de inkább cuki volt, mint idegesítő. Persze nem csinálta egyfolytában. Csak néha.
2016. okt. 6. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Az enyém is csinálta/csinálja. Főleg a bolti pénztárnál. Általában addig kiabált, amíg rá nem figyelt az érintett személy, akinek szólt a műsor, leggyakrabban a pénztáros. Ezt már befejezte, 9-11 hónapos kora között csinálta.

Itthon is szokott játékból, azt most 1 évesen is. Gondolom tetszik neki a hangja. :) az én férjem is idegesíti néha, főleg a pénztáros jelenletet viselte nehezen.

2016. okt. 6. 15:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :-) remelem nálunk is lecseng aránylag hamar!!

Első: kb 2 hete kezdte. Ha kakilnia kell akkor tudom, hogy azért. Ha éhes es melegítem az ételt, akkor míg meg nem kapja ,,ordít". Ezeket tudom, nyilván nem ez okoz gondot. Hanem már játék közben is, ha nem ér el valamit, nem sikerül valami, vagy csak ugy. Sajnos csak most kerültünk Dévényeshez felnétésre, mert még csak félig ül fel, másfél hónapja "kutyazik", de nem mászik azóta se (a kúszas sosem érdekelte, gurult mindnhova(...paromnak szokott, ha épp nem figyel ra (ritkán van itthon, így miben percet kihasználna a picikénk)

Ez alapján? Koszi

2016. okt. 6. 19:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Felnétésre=felmérés
2016. okt. 6. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ugyan ez. Csak ő már megy. Ha nem az van amit ő akar akkor megy a hiszti. Szépen elmagyarázom hogy nem vesszük meg ezt most de japsz kukit. Jó? És megegyezünk.

Ha nem veszem fel akkor azért sikít. Mondom hogy mindjártm lassan kezdi érteni és türelmesebb. Kezdem jezelni ezeket a dolgpkat ahogy okosodik

A páromat is zavarta de mostnár okosabb és tzdjuk kezelni.

13 hós

2016. okt. 8. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja. Első voltam. És még hpzzátenném hogy szerintem igy fejezik ki mit akarnak. Hisz megmondani nem tudják.
2016. okt. 8. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, ezek okok kiabálásra nálunk még most is. Most hogyan fejezze ki magát máshogy? :)
2016. okt. 8. 14:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

. Igen tudom, ha oka van, akkor azt kezelni is tudom. De a "csakúgykiabáléssikítra" voltam kiváncsi. Persze ha éhes vagy kakilni kell egyértelmű hogy nem zavar, es reagálok ra megfelelő módon.

2016. okt. 12. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!