Szülés után hány héttel lehet próbálkozni szexel, illetve az orgazmusotok volt hogy változott valakinek rövidebb hosszabb ideig tartott?
Ha a 6 hetes vizsgálaton minden rendben can UTÁNA lehet csak!
A második babát 8 hónapja szültem, azóta 2x voltunk együtt mert egyáltalán nem kìvánom!
6 hét után,mindkétszer
Bele kellett újra jönni,de nagyjából olyan,mint előtte volt.
8hónap alatt 2szer szexelni sem egészen normális,szóval ne ezekből indulj ki.
A 6 hetes kontroll után ha a doki azt mondja. Nem a varratok miatt hanem mert a méheden van egy nagy sen aminek be kell gyógyulnia, különben a még kicsit nyitott méhszájon durva fertőzés juthat oda.
Nekem egy évig nagyon fájt a szex, most sem az igazi még de mar csak az elején fáj, igy alig próbálkozunk kb havi 1x, orgazmusom 2x volt azt is csodálom. Remélem te szerencsésebb leszel.
Ha a 6 hetet kontrollon mindent rendben találtak az orvos, akkor lehet újra házas életét élni.
Nekem abszolút pozitív irányba változott a szexuális életem. Sokkal jobban élvezem, könnyebben és gyakrabban jutok el a csúcsra és intenzívebb az orgazmus, furcsa új dolgokat is felfedeztünk a férjemmel, amiről nem gondoltam, hogy jól fog esni. Újra kivirágzott a kapcsolatunk ilyen szempontból.
mindegyikek asszem olyan 4 hétig vártam a szexel
oral és kézimunka volt egymásnak :)
behatolásos szex pár nappal később
nekem nem változott a libidóm a terhesség előttihez képest
hulla fáradtan is szeretek szexelni valahogy mélyebben alszom utána és kipihentebb leszek kevés alvás után is
az első szülés után már éreztem h intenzívebb az orgazmus és több is van egy egy szex alatt (több aktus van egymás után) és gyorsabban is elmegyek
párom szerint nem tágultam ki de mondjuk én 16 éves korom óta intim tornázok elég intenzíven terhesség alatt és szülés után azonnal elkezdtem
gyorsan és jól gyógyulok mindig mindenből
7-esnek:
Külföldön hamarabb gyógyúl a fent említett seb a méhen??? :)
Bocsi, nme szurkáloodm, csak vícces, hogy ilyen jellegű kérdésnél is van a "külföldön élek" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!