A Lilien szep nev?
Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 16:16
11/22 anonim válasza:
"Nehogy valami egyedit adj a gyereknek, mert még baja lesz. "
Ez minden, csak nem egyedi. Külföldön baromi unalmas, de Magyarországon is a Lili, mert úgyis az lenne belőle.
Nimcs bajom a normális külföldi nevekkel, hiszen pl. az Anna, Katalin, István, László is az. Hiába hiszik sokan magyarnak ezeket. Zsuzsi sem magyar.
12/22 anonim válasza:
Nálunk a kisebbség adja előszeretettel, nem tudok elvonatkoztatni. Ráadásul nagyon gyakori, az oviban most az 50 kislányból 6 Lilien van.
13/22 anonim válasza:
Az én lányom is Lilien. Nekem nem idegen hangzású,és egyetlen egy sincs se az oviba,se senki ismerősöm körében. A kisebbség se adja,azok mind Larissza,Kendra,Dzsesszika,Loretta neveket adnak pl. És nem külföldön élünk,úgyhogy nem érdekel kinn mennyi ilyen nevű van. És nem Lili,ami számomra becenév. Lilián meg Liliána minden Lili,akit valaha hallottam életem során,meg még egy Lilian volt,Lilien egy db se.
14/22 anonim válasza:
Ez minden csak nem egyedi. Nalam az amira, amina, mia, Lea stb. kategóriába esik. Nem tetszik.
15/22 anonim válasza:
13-as, nálunk a kisebbségiek ezeket adják: Lilien, Lara, Amira, Zara, Tifani, Melissza, Melani, Zoé. Nálunk gyakori nagyon.
16/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, mi ezt adjuk a picinek.
17/22 anonim válasza:
Egyetlen Lilient ismerek, 2 honapos. A Lilinel sokkal szebb.
19/22 anonim válasza:
Nekem egy kategória a Dzsesszika, Ramóna, Kájli, Tifani,Szintia nevekkel.
Külföldi név magyaros írásmóddal, nagyon gáz.
20/22 anonim válasza:
Szép szerintem is, bár mostanában nagyon gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!