Holnap beindítják a szülést és nem tudjuk eldönteni, hogy Csépány Mira vagy Lilien legyen a lányunk neve?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 17:54
1/17 anonim válasza:
Legyen Csépány Mira Lilien. Ha viszont csak egy nevet akartok, akkor legyen Mira.
2/17 anonim válasza:
Én Lilienre szavazok Mira nekem egy kicsit durva.
3/17 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik, de ha már akkor inkább a Mira.
4/17 anonim válasza:
Mira volt az egyik cicank nekemmtetszik de igy mar alapbol nem adnam a babamnak..lilien szerintem jo.
5/17 anonim válasza:
Nekem Mírám van. Az elso valaszolo az értek amúgy egyet: Mita Lilien gyönyörűen hangzik.
6/17 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik a Mira Lilien, pedig nem vagyok a két keresztnév mellett. :) De ha választani kellene azért a Mirára szavaznék, mert a Lilienből szerintem sokkal több van manapság. Bár lehet én vettem észre másképp. :)
8/17 anonim válasza:
Pénzfeldobás? :) (könnyű szülést)
9/17 anonim válasza:
A kutyánk neve épp Mira :))
Amúgy a Mira eleve inkább állatnév szerintem (vagy gyógyvíznév).
10/17 Tica0121 válasza:
Eleinte én is Mirának szeretem volna elnevezni a kicsimet... Egyébként tényleg gyönyörű így: Mira Lilien. Vagy fordítsd meg, Lilien Mira.Aztán majd használjátok, amelyik jobban a szátokra áll. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!