Mikor van Lilien-nek névnapja?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 15:23
1/10 anonim válasza:
Július 27., Augusztus 11.
nekem is Lilienem lesz :) mi aug.-ban tartjuk majd :)
3/10 anonim válasza:
erre inkább nem reagálok, jó? :)
4/10 anonim válasza:
Szerintem azért írta mert eddig Lilienn volt 2 nn-el! De ez most valami újjítás,hogy 1 n!
5/10 QueenRavenna válasza:
Ez valami új mesterséges név? Nagyon ronda! Milyen vicces lesz majd Lilien mama vagy Lili néni :DD Szánalom..
6/10 anonim válasza:
Barátnőm kislányának júliusban tartják.
7/10 A kérdező kommentje:
eggyeseknem irom!!! azt kertem hogy mikor van szulinapja,es nem azt hogy fikazzatok a lanyom nevet!!! ha nemtetszik akkor nemkell ra irniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2013. márc. 2. 20:48
8/10 hayabusa válasza:
5/7 Ronda az anyád pi..ája. Hogy lehetsz ilyen bunkó??? Ja igen....nevelés kérdése az egész. A Te gyerekednek ezek után akármi lehet a neve, jusson eszedbe, milyen ronda...Barom.Szánalom.....
9/10 hayabusa válasza:
8/8 vagyok, nekünk is Lilien a kislányunk, nagyon szép és különleges név. A mi kislányunkhoz nagyon illik. :)
10/10 nonita9 válasza:
Az én kislányom is Lilien és mi július 27.-én tartjuk a névnapját.
QueenRavenna ha értelmezted volna a kérdést, a kérdező nem arra volt kíváncsi, hogy neked tetszik e a Lilien név vagy nem, de a válaszodból is lejön, hogy elég korlátolt vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!