Milyen ritka nevet adnak a szülők mostanában gyermekeiknek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a ritka nevek, remélem írtok még olyat amit nem hallottam, és a "listámra" kerülhet2016. okt. 1. 23:06
51/57 A kérdező kommentje:
köszönöm,böngésztem már régebben, még is kíváncsi vagyok.....
2017. ápr. 6. 00:02
52/57 anonim válasza:
Errol az jut eszembe, mikor kb. 7 eve Sebestyen Balazs igazan egyedi es kulonleges nevet akart adni a gyerekenek, ezert a Benettet valasztotta. Tenyleg nem nagyon volt ilyen nevu csemete akkoriban. Legalabbis addig. Mert abban az evben szuletett az en gyerekem is, es a korhazban azon rohogtek a csecsemos noverek, hogy onnantol minden masodik ujszulott (na jo ez nyilvan tulzas) Benett volt, szoval vegul pont azert lett hetkoznapi neve a gyereknek, mert o maga terjesztette el 😁 (Az en gyerekem nem Benett lett, de meg csak nem is Rikardo.)
54/57 anonim válasza:
Ha lesz mèg egy kislányunk a Szorina nevet fogja kapni.Szerintem elég ritka nèv.
55/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. 52- es milyen nevet változtatottal gyermekednek?
2017. ápr. 6. 09:31
56/57 anonim válasza:
Az én fiaim ovis-és sulis társai közül vannak ritka nevek: Ízisz, Ariella, Bonifác, Zotmund..
57/57 anonim válasza:
52-es vagyok, nagyon hetkoznapi neve van a nagyfiunak: Balazs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!