Milyen ritka nevet adnak a szülők mostanában gyermekeiknek?
39.válaszoló:számomra a Nimród és a Zétény egy kategória.Ennek köszönhetően egyiket sem adnám.Látod,ezért jó,hogy nem vagyunk egyformák.Számodra a Nimród szép,adható név,én a fizetnének se adtam volna egyik fiamnak sem.
Kérdező:a gyerekeim környezetében(iskola,óvoda)ezek a ritkább nevek vannak:Edgar,Rubina,Zéta(mondjuk spanyol az apuka),Édua,Alina,Valentin(nem kisebbségi),Arabella(ő sem kisebbségi),Boróka.
41-Es elegge szuklatokuru,es begyepesedett vagy ahogy elnezem,meg mi az hogy "kisebbsegi"? Igy nem nyilatkozunk sehol,semmilyen formaban!
Kerdezo,szerintem hívd Erzsébetnek,vagy Rozáliának,szerintem ezek elég ritkak mostansag,mert az emberisegnek mar elment sajnos a jozan esze,(a tobbsegnek) mivel a szulesbol,a gyerekvallalasbol,illetve a nevadasbol is divatot krealtak mar! Meg mostansag tenyleg az a divat hogy legyunk.minnel elobb terhesek akar 16-17,sőt 15evesen is,es jarjunk egyutt dokihoz,pozoljunk egyutt a fbon a babaval! En nem tudom hogy mivan az emberekkel,de valoszinu hogy tenyleg uncsi dolog ma mar egyutt jarni kavezni,forraltborozni a teli hidegben,vagy kormoshoz menni,szoval legyunk terhesek,jarjunk egyutt dokihoz pozoljunk stb terhesen ,,vagy kesobb a babaval,mi tobb jarjunk egyutt abortuszra aki benne van es ott les az nyomjon egy lajkot....Uramatyám!-.- :D
Az én környezetemben többnyire szokványos neveket adnak, pl Dániel.
De ismerek Brendon, Brájen, Kevin nevű kisfiúkat is. Aztán ismerek egy Sejlát is, az még elég ritka.
17-es, nem lehet, hogy a Jelly a Jella név becézése?
Ticián, Larion, Edvin, Edvárd(családi okok miatt kapta a kisfiú) Dário
Iringó, Afrodité
Lányom Natasha Alicia nevet kapta. Tetszik meg a Katyusa, Nagyezsda (de ezek az orosz nevek itthon, magyar vezeteknevvel eleg rohejesek), Nadia, Anasztázia, Ambrózia, Leticia nevek is nalam meg a jo kategoriaba tartoznak. Ha lesz meg egy lányom az tuti, hogy Yelena ( Mo.-n csak Jelenaként lehet anyakönyveztetni) lesz. (Kulfoldiek vagyunk, neha hazalatogatunk Magyarorszagra).
Fiu nevbol a kedvencunk az Enzó illetve a Zénó de a Felix sem rossz. Ird be a google-ba, hogy anyakonyveztetheto nevek es szemezgethetsz egy csomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!