Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ritka nevet adnak a...

Milyen ritka nevet adnak a szülők mostanában gyermekeiknek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a ritka nevek, remélem írtok még olyat amit nem hallottam, és a "listámra" kerülhet

2016. okt. 1. 23:06
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
80%

39.válaszoló:számomra a Nimród és a Zétény egy kategória.Ennek köszönhetően egyiket sem adnám.Látod,ezért jó,hogy nem vagyunk egyformák.Számodra a Nimród szép,adható név,én a fizetnének se adtam volna egyik fiamnak sem.

Kérdező:a gyerekeim környezetében(iskola,óvoda)ezek a ritkább nevek vannak:Edgar,Rubina,Zéta(mondjuk spanyol az apuka),Édua,Alina,Valentin(nem kisebbségi),Arabella(ő sem kisebbségi),Boróka.

2017. jan. 10. 14:27
 42/57 anonim ***** válasza:
27%

41-Es elegge szuklatokuru,es begyepesedett vagy ahogy elnezem,meg mi az hogy "kisebbsegi"? Igy nem nyilatkozunk sehol,semmilyen formaban!

Kerdezo,szerintem hívd Erzsébetnek,vagy Rozáliának,szerintem ezek elég ritkak mostansag,mert az emberisegnek mar elment sajnos a jozan esze,(a tobbsegnek) mivel a szulesbol,a gyerekvallalasbol,illetve a nevadasbol is divatot krealtak mar! Meg mostansag tenyleg az a divat hogy legyunk.minnel elobb terhesek akar 16-17,sőt 15evesen is,es jarjunk egyutt dokihoz,pozoljunk egyutt a fbon a babaval! En nem tudom hogy mivan az emberekkel,de valoszinu hogy tenyleg uncsi dolog ma mar egyutt jarni kavezni,forraltborozni a teli hidegben,vagy kormoshoz menni,szoval legyunk terhesek,jarjunk egyutt dokihoz pozoljunk stb terhesen ,,vagy kesobb a babaval,mi tobb jarjunk egyutt abortuszra aki benne van es ott les az nyomjon egy lajkot....Uramatyám!-.- :D

2017. jan. 11. 11:50
 43/57 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ha egyszer lányom születik, Alina lesz a neve. Ha fiú akkor Bence de az nem olyan ritka. Unokatesóm lánya Arlett, a másié Gwendolin.
2017. jan. 17. 07:12
 44/57 anonim ***** válasza:
61%
43. válaszoló:mi az,hogy begyepesedett?!Ez a kifejezés kicsit sem passzol ide.A szűk látókörű esetleg igen,de ebben az esetben az sem,mivel ezt egy korábbi(konkrétan a 18. válaszolóra) reagálva írtam(mivel Ő csak kisebbségi gyereket ismer Arabella névvel).De ha úgy jobban tetszik:cigányt.
2017. jan. 17. 09:31
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
Ahová süllyed a világ, azon se csodálkoznék, ha az Alvarez vezetéknevet áthoznák keresztnévnek, vagy már az Alváz sem lepne meg xd
2017. márc. 23. 18:56
 46/57 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben többnyire szokványos neveket adnak, pl Dániel.

De ismerek Brendon, Brájen, Kevin nevű kisfiúkat is. Aztán ismerek egy Sejlát is, az még elég ritka.

17-es, nem lehet, hogy a Jelly a Jella név becézése?

2017. márc. 23. 19:11
 47/57 anonim ***** válasza:
37%
Lizandra, Sánel, Zora, Lana, Noa, Ketrin, Brájen, Ármándó, Merlin
2017. márc. 23. 19:38
 48/57 anonim ***** válasza:

Ticián, Larion, Edvin, Edvárd(családi okok miatt kapta a kisfiú) Dário

Iringó, Afrodité

2017. márc. 23. 20:08
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a különleges, de viselhető neveket. Kisfiam Zalán, ő már 7 és fél éves, mióta született, ez már nem számít ritka névnek, de akkor még nem volt túl gyakori. Kislányom Elina, 37 hetes pocakban lévő kicsi lányunk pedig úgy néz ki, hogy Lilien lesz. Bár ez már elég elcsépelt név, de csak ennél érzem, hogy ez az igazi. Egyébként még tetszik a Bíborka, Glória, Zóra, Írisz, Alicia, Leila név is, de a párom ezeket leszavazta.
2017. márc. 24. 03:01
 50/57 anonim ***** válasza:

Lányom Natasha Alicia nevet kapta. Tetszik meg a Katyusa, Nagyezsda (de ezek az orosz nevek itthon, magyar vezeteknevvel eleg rohejesek), Nadia, Anasztázia, Ambrózia, Leticia nevek is nalam meg a jo kategoriaba tartoznak. Ha lesz meg egy lányom az tuti, hogy Yelena ( Mo.-n csak Jelenaként lehet anyakönyveztetni) lesz. (Kulfoldiek vagyunk, neha hazalatogatunk Magyarorszagra).

Fiu nevbol a kedvencunk az Enzó illetve a Zénó de a Felix sem rossz. Ird be a google-ba, hogy anyakonyveztetheto nevek es szemezgethetsz egy csomot.

2017. ápr. 5. 23:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!