Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ritka nevet adnak a...

Milyen ritka nevet adnak a szülők mostanában gyermekeiknek?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a ritka nevek, remélem írtok még olyat amit nem hallottam, és a "listámra" kerülhet

2016. okt. 1. 23:06
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
88%
Kolos Hunor Tas Huba
2016. dec. 1. 03:26
 22/57 anonim ***** válasza:
100%
Így olvastam egy újságban: Sifra Szépe. Rövid, durva hangzású vezeték névvel volt. Azt hittem egy kutya törzskönyvi neve. Elképesztö.
2016. dec. 1. 05:43
 23/57 anonim ***** válasza:
68%
igaz nem mostani, de mostanában találkoztam találkoztam egy vezérizgató hivatalos neve Keresztesi Nelli...
2016. dec. 1. 09:36
 24/57 anonim ***** válasza:
72%

Nellit én is ismerek, de valahogy sose jutott eszembe h különleges lenne :D Van még az ismerősök között Inez, Édua, Abigél, Cserne, Ividő. Meg ezen az oldalon mostanában nagyon megy, de egyébként ritka a Mikolt.

Én ilyeneket hallok, azt hagyjuk, hogy mi a véleményem róluk.

2016. dec. 1. 09:53
 25/57 anonim ***** válasza:
54%

Romina meg oke elmegy.meg nekem tetszik.is,es az edgar is!

De a tobbi szerintem borzaszto! Sok szulo mostanaban keptelen normalis szep nevet adni a kolkenek. Tele van minden a szappanoperaktol elkezdve a mittudomen milyen hulyesegekig szamtalanszor hallom az utcakon is illetve olvasom! Ha erzsebetet vagy janost adsz az tenyleg eleg ritka mostansag!

2016. dec. 1. 16:15
 26/57 anonim ***** válasza:
62%
Az egyetemen a baratnomet ugy hivtak hogy Nyari Napsugar. Mikor a professzor felkerte higy feleljen es hangosan kimondta a.nevet en mindig elkezdtem rohogni! (Persze nem tul hangosan) borzalmas
2016. dec. 1. 16:18
 27/57 A kérdező kommentje:
Egy helyre félig hasznosat adtam véletlenül. Elnézést!!!
2016. dec. 1. 17:36
 28/57 anonim ***** válasza:
66%
Az én kislányom Amira.
2016. dec. 1. 19:23
 29/57 anonim ***** válasza:
100%

Terézia, Violetta, Zorka. (Amúgy az Amira a 35. leggyakoribb név volt tavaly és ebben az évben valószínűleg még följebb lesz a listán [link]

Egyébként az MTA-nak van egy nagyon jó kis bázisa, ahol rá tudsz keresni nevekre mindenféle kritériumok alapján (pl. gyakoriság): [link]

2016. dec. 1. 20:59
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Dzsenna,Rubina,Zafira,Margarita.
2016. dec. 9. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!