Milyen ritka nevet adnak a szülők mostanában gyermekeiknek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a ritka nevek, remélem írtok még olyat amit nem hallottam, és a "listámra" kerülhet2016. okt. 1. 23:06
22/57 anonim válasza:
Így olvastam egy újságban: Sifra Szépe. Rövid, durva hangzású vezeték névvel volt. Azt hittem egy kutya törzskönyvi neve. Elképesztö.
23/57 anonim válasza:
igaz nem mostani, de mostanában találkoztam találkoztam egy vezérizgató hivatalos neve Keresztesi Nelli...
24/57 anonim válasza:
Nellit én is ismerek, de valahogy sose jutott eszembe h különleges lenne :D Van még az ismerősök között Inez, Édua, Abigél, Cserne, Ividő. Meg ezen az oldalon mostanában nagyon megy, de egyébként ritka a Mikolt.
Én ilyeneket hallok, azt hagyjuk, hogy mi a véleményem róluk.
25/57 anonim válasza:
Romina meg oke elmegy.meg nekem tetszik.is,es az edgar is!
De a tobbi szerintem borzaszto! Sok szulo mostanaban keptelen normalis szep nevet adni a kolkenek. Tele van minden a szappanoperaktol elkezdve a mittudomen milyen hulyesegekig szamtalanszor hallom az utcakon is illetve olvasom! Ha erzsebetet vagy janost adsz az tenyleg eleg ritka mostansag!
26/57 anonim válasza:
Az egyetemen a baratnomet ugy hivtak hogy Nyari Napsugar. Mikor a professzor felkerte higy feleljen es hangosan kimondta a.nevet en mindig elkezdtem rohogni! (Persze nem tul hangosan) borzalmas
27/57 A kérdező kommentje:
Egy helyre félig hasznosat adtam véletlenül. Elnézést!!!
2016. dec. 1. 17:36
29/57 anonim válasza:
30/57 anonim válasza:
Dzsenna,Rubina,Zafira,Margarita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!