Volt akinek bejött a Jónás naptár?
Csak kiváncsiságból kérdezem.Nem régen született kisfiúnk és majd szeretnénk neki kistesót.Jó lenne majd egy kiscsajszit összehozni, hogy a nemek aránya egyforma legyen a családban ☺☺☺
Szóval csak érdekelne, hogy használta-e valaki a Jónás naptárt és esetleg bejött-e?
Tudom, hogy 50-50 % az esély....na de mégis ☺
Csak kultúrált válaszokat szeretnék kérni nem "de hülye vagy ilyen hülyeségben hiszel" tipusúakat.Az ilyen válaszadóknak könyörtelenül megy a piros kéz ☺
Köszönöm!
Nem jött be, köze nem volt az ajànlott napoknak a fogantatàs napjàhoz egyik gyereknél sem, ahogy a nemüknek sem.
Kìnai naptàr 50% ban eltalàlta, de attól még az is ...ség.
Az első gyereknél bejött, másodiknál nem.
A kínai naptár a másodiknál bejött, elsőnél nem tudom, mert nem voltam 18 a fogantatásnál.
A maja naptár mindkétszer bejött.
A maják is megmondják!– De meg ám ! Szerintük ugyanis, ha a fogantatáskor az anya életkora, illetve a fogamzás évszáma is páros vagy páratlan , akkor kislányra lehet számítani . Ha viszont az egyik páros , a másik páratlan számot ad ki , fiúnak örülhetnek majd a szülők .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!