Jónás naptár, mint második peteérés?
Egy ciklusban nincs ket peteeres. Ha ket pete erik be, akkor azok egyszerre, vagy max nehany ora kulonbseggel. Kb tiz dokumentalt eset van, amikor megis elofordult, hogy nagyobb idokulobseg volt ket peteeres kozott, epp a multkor olvastam errol. Tehat en inkabb nem keszulnek erre kifejezetten.
Ha egy ciklusban megtortenik a peteeres, akkor a hormonok ugy valtoznak, hogy nem tud meg egy pete megerni es megrepedni.
"Sziasztok! Aki jártas a Jónás naptár szerinti teherbeesési lehetőségben, vagy ért hozzá, azoktól kérdezném"
KÖSZI!
Nagyon szivesen. :)
Ertek hozza, sokat foglalkoztam vele, majd 5 (rendes es nem Jonas naptar szerinti) teherbeessest kovetoen rajottem, hogy nem mukodik. A dupla peteereses resz kulonosen nem mukodik.
Javitok: mar ket teherbeeses utan rajottem, de a kovetkezo harom alkalommal is figyeltem a Jonast, mar csak a statisztika miatt is.
Reszemrol a megtiszteltetes, hogy valaszolhattam a kerdesedre, Kedves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!