Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kerdes Jonas naptarral kapcsol...

Kerdes Jonas naptarral kapcsolatban. Mit jelent amikor a Jonas napok egybeesnek a kozepidos peteeresi napokkal? Jartas valaki a temaban?

Figyelt kérdés

2014. nov. 16. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy szeretnéd-e tervezni a leendő gyermeked nemét, vagy sem, vagy a teherbeesés esélyét szeretnéd növelni, és teljesen mindegy, hogy mi lesz a gyermek neme.

Az első esetben rossz hír az, hogy egybeesnek a peteérős napok a Jónásos időszakkal, mert ebben az esetben már bizonytalan lesz a baba neme, a msodik esetben viszont jó hír, mert ha egy napon van a Jónás és az ovus nap, akkor a fogamzás esélye 99%-os, feltéve, hogy mindkét fél egészséges.

Nekem is egybeesnek, kb. napra pontosan, de én fogom majd azért a nem tervezését is használni, ha belevágunk, hátha bejön.

2014. nov. 16. 19:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen, nagyon megnyugtattal. Nem mondom, hogy vakon hiszek benne, de valahol azt olvastam, hogy ha egybeesik, akkor sokkal magasabb a veteles eselye es az hogy beteg gyermek szulessen. Nekem jovo honapban es januarban is egybeesik, akkor remelem szerencses honapok lesznek :)
2014. nov. 17. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehogy magasabb:) Pont, hogy olyankor sokkal jobb a teherbeesésre az esély. De a vetélést nem zárja ki ez sem, viszont lehet kérni a Centrum Jonas Internationalnél kalkulációt a good vitality (vagyis jó egészség) napokra, ilyenkor nemcsak a babád nemét, az utána következő baba nemét és a szülés várható időpontját írják oda a Jónás-napod mellé, hanem azt is, hogy a good vitality-ra mennyi aznap az eséllyel, tehát ha akkor fogan, akkor mennyire lesz komplikációmentes a terhesség és és egészséges a baba. Ez asszem 50 euróba kerül náluk, én majd meg akarom csináltatni, 1 évre előre lévő időpontokat adnak.
2014. nov. 17. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Hu ez már nem mai téma de hátha olvassa valaki.

Szóval nekünk volt egy veszteséges terhességünk, a kislányomat a 35 hétben veszítettük el. Szörnyű még most is... Nem a jónás naptár szerint próbálkoztunk, de visszaneztem és pár nappal később fogant a kislányunk, mint ahogy a jónás naptár írta a lehetséges termékeny napot. Viszont arra az időpontra kislányt, és 5 szörös rizikófaktort írt.

Nem tudom nem összekötni a kettőt, de azt sem mondom hogy 100 százalékban elhiszem. A gond ott kezdődik, hogy most megnéztem újra, ugyanis hamarosan belevagnánk egy újabb babaprojektbe, és 2025-ig nincs olyan alkalom ahol 0 lenne a rizikófaktor... Ez normális? Nem hiszem el hogy várnom kell 6 évet, 30 éves vagyok és még nincs babánk, illetve egy angyalkánk van odafent. 😓

2020. aug. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!