Kislanynak Hajnal nev tetszik nektek?
Szerintem szép név, és az egyetlen nő, akit ismerek ilyen néven, nagyon kedves és jó fej. :)
(Megjegyzem nekem a Hajnalka nem jön be, mert általában nem szeretem az olyan neveket, amelyek kicsinyítő képzővel ellátottak, így becenézvnek hangzanak.)
Én nekem soha megsem fordult a fejembe hogy vadidegeneket kérdezek meg tetszik e az a név nekik amit gyerekeimnek akarok adni,3 gyerekem van mi magunk adtuk a nevet gyerekeinknek nem az internetes emberek,nekünk tetszet,név családnak is és kész .
Nyilván senki nem akar igazán borzaszto nevet adni de ezt mindenki érzi hogy mely nevek az igazán borzasztoak és mik normálisabbak ,azon belül mindenki azt válaszon ami nekik 2 tetszik max család véleményezheti.
Én hajnal csak vezeték névként ismerem ,gyerekem osztályfőnökének hajnal a vezeték neve.
Minden név jelent valamit.
A Hajnalka azért logikusabb, mert az is virágnév, mint a Rózsa, Hortenzia vagy Jázmin. Csak ahhoz képest tűnik befejezetlennek.
És talán egy kicsit nemtelennek is tűnik, lehetne férfinév is, nem? Mint a Jácint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!