Kislanynak Hajnal nev tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 18:14
11/28 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam, inkább azt mondanám elfogadottabb. Vagy ha nagyon ezt akarod, akkor válasszatok mellé egy elfogadottabb nevet, pl Kovács Hajnal Anna, és így tudna választani hogy melyiket szeretné.
12/28 anonim válasza:
Nekem tetszik, sokkal jobb, mint a Hajnalka.
13/28 anonim válasza:
Tetszik, csak sajnos mindenki Hajnalkázná, s az már nem tetszik.
14/28 A kérdező kommentje:
A Hajnalka nekem sem tetszik. Koszonom a valaszokat!
2016. okt. 1. 19:14
15/28 A kérdező kommentje:
Jarhatott itt egy Hajnalka, mert sokak le vannak pontozva. Nem en voltam.
2016. okt. 1. 19:56
16/28 anonim válasza:
Nekem is tetszik, szebb mint a Hajnalka.
17/28 anonim válasza:
Az én lányom Zora = Hajnal(ka) név szláv megfelelője.
Magyarul is tetszik.
18/28 anonim válasza:
Nem rossz, de lehet hogy sokan hajnalkának becéznek
19/28 anonim válasza:
Nektek tetszik ? Ha igen akkor adjátok az ,nem mást kell megkérdezni hogy szép e tetszik e ? Ti lesztek szülei .
20/28 A kérdező kommentje:
Igen a szulei mi leszunk, de nem ez a lenyeg. Neki kell elnie a nevvel. Nagy dontes a szulo reszerol mivel inditja utnak a gyereket. Egyaltalan nem maganugy mit valasztunk neki nevnek. Azt akarom, hogy kenyelmesen erezze magat a nevevel, es elso belepeskent ne nezzek hulyenek az emberek a hulye nevevel. Ezert fontos hogy mas mit gondol errol. Sot, a mivel ot nem tudjuk megkerdezni, elsosorban az a fontos mas mit gondol rola. Nekunk tetszik a nev, persze.
2016. okt. 2. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!