Kisfiamnak körülmetélése lesz, tapasztalatokat tudnátok írni?
2 éves a kisfiam, novemberben műtik, körülmetélik. Fél éves kora óta rendszeresen figyelem, tornásztatom a fitymát, ahogy a doktornő és a védőnő tanácsolta. Tudom, hogy nagyon megoszlanak a vélemények, hogy mikor kell elkezdeni, nem is ez a lényeg. Mindent megpróbáltunk, ketszer is volt krémezéses kúra. Ezalatt nagyon szépen alakult az urológus szerint. Azonban abbahagytuk a krémezést és folyamatos tornáztatás mellett is nagyon visszazsűkült, úgyhogy a műtét mellett döntött a doki. Anyukák, tudnátok tapasztalatot írni, hogy hogyan zajlott a műtét és az utókezelés hasonló korú kisfiúnál? Még pelusos, ez előny vagy hátrány? Megviselte a kisfiatokat vagy ilyen korban még jobban viselik? Minden részletről kifaggattam az orvost, de inkább anyukák tapasztalatára lennék kíváncsi.
Köszönöm a válaszokat.
Nekünk most volt nyáron. Arra készülj fel, hogy látványra csúnya lesz utána, annyira, hogy én vissza akartam vinni a kórházba, a rendelésre el is mentünk, de azt mondta az orvos, hogy sajnos ez a brutális látvány a normális. Egy hónap után viszont hirtelen gyönyörű lett, addig viszont volt ott lila, meg sárga, meg véres. Szóval utána ijesztő nagyon.
Amúgy negyed óra a műtét, még aznap mehettünk haza.
Kisfiam 6 évesen esett át rajta, 4 évi krémezés tornáztatás sem oldotta meg a gondot.
Mivel nagyobb, tudta mi lesz borzalmas volt, a hiszti is amit művelt.
Tényleg 3 hétig, kék lila színváltások voltak.
Úgy sajnáltam szegényt :(
Nagyon köszönöm a válaszokat. Túl vagyunk rajta, immár 4 napja. Nekünk is úgy ment, mint a #6 válaszolóé. Azt leszámítva, hogy a kisfiam nem kábult el a zselétől sajnos, teljeden magánál volt, nagyon sírt, amikor elvitték tőlem, úgy is aludt el, ezek után zokogva is kelt. Nagyon rossz volt, csak üvöltött. De aztán újból elaludt. Azután a kelés jobb volt. Ő nem fájlalta a kukiját, csak a kezét, ahova az infúzió volt bekötve.
A kukija gyönyörű így 4 nap után, nem folyik, nem dagadt, nem kék-zöld. Szép rózsaszín. Kicsimt hámos, de 4 napos műtétnél gondolom lehet hámos. Nagyon jól viseli, néha mondja, hogy fáj, de egyébként semmi baj nincs Vele. Nagyon jól viselte és nagyon jól viseli most is.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!