Eugén névről mit gondoltok? Valamiért tetszik, még a férjemnek nem emlitettem! Kiváncsi vagyok a véleményetekre!?
Figyelt kérdés
2016. szept. 30. 19:40
11/15 anonim válasza:
Nem szeretem. de nyîlván merg negatív személyt társítok tapasztalat miatt.
Ha ettől elvontatkoztatok akkor nem rossz ha a vezetéknév sem hétköznapi :)
12/15 anonim válasza:
Judzsin :), amugy vmi biologiai cucc jut rola eszembe :)
13/15 anonim válasza:
Kicsit régimódi és olyan arisztokratikus a hangzása, de annyira nem rossz végül is.
14/15 anonim válasza:
nekem nem tetszik, becezni is nehez
, sőt nem lehe. illetve abba is bele kell gondolni hogy attol meg hogy a szulonek tetszik, nem-e valik csufolodas aldozatava a gyerek. ez fugg a társaságtól is persze, de ahogy en latom egs Eugen nevű fiucska nem biztos hogy olyan jol jarna ezzel a névvel, a gyerekek eleg bunkok tudnak lenni egymással (16L)
15/15 anonim válasza:
Add a magyar változatát, a Jenőt..azzal nem csúfolják, max Jenci lesz vagy Jenőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!