Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Ruth névről?

Mit gondoltok a Ruth névről?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 14:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
9%
Érdekes, hogy vannak ilyen angol női nevek, mint például a Rhonda (ejtsd: ronda) vagy a Ruth (ejtsd: Rút). Nálunk meg ugyebár ezek a csúnya szinonimái. :D Gondolom azért nem véletlenül, a hangzásuk se szép.
2016. szept. 30. 11:46
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Régebben Karinthy-ék a "fülolaj" szót találták a legszebb magyar szónak. A hangzása tényleg szép, de ennek ellenére egy idióta szó. :D

2016. szept. 30. 12:00
 33/39 anonim ***** válasza:
14%
szep,ritka noi nev. ne masok velemenyevel foglalkozz,ha tetszik add batran. nekem tetszik. legalabb nincs belole 100 egy osztalyban. esetleg adj melle egy masikat is.
2016. szept. 30. 12:22
 34/39 anonim ***** válasza:
44%

Ez jó tanács, hogy adj mellé egy másikat is, fentebb kaptál is jó tippeket, pl. Rhonda.

(Off: Mit szívsz? Honnan szerezted?)

2016. szept. 30. 12:27
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon ne add. (így nem is lehet, Rutként meg röhejes).

az Amerikában élőnek meg, hát, az is egy hülye ötlet, eredetileg női nevet adni egy fiúnak.

fordítva szintén, mint Cameron Diaz, ami eredetileg fiúnév.

én ismerek Ruthot, most voltam vele bicajtúrán. de angliában vagyok :)

2016. okt. 2. 18:36
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nem adnám, elég magas labda a kegyetlen gyerekeknek. XD Én pl Noémi vagyok , sosem csúfoltak.
2017. jún. 26. 15:48
 37/39 jafnrétti ***** válasza:
100%

Amerikában vannak uniszex nevek, (pl. Cameron, ha már említve volt), amivel szerintem semmi baj nincs, de a Ruth, hát az tényleg kimondottan női név, szerintem még hangzásra is nőies, ha el tud valaki tekinteni a hasonló alakú magyar szótól.

Mondjuk magyar származású gyereknek biztosan nem adnám, legalább is ha rendszeresen jár haza, itthon a legtöbben helyesen kiejteni sem tudják, "magyarosan" kiejtve meg tényleg gáz.

2017. aug. 28. 11:55
 38/39 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Rut nevet adtad a babának? nekem is tetszik és elgondolkodtam rajta... egyébkét barátságos,szépségest jelent az, hogy a magyar mire hasznájla... kit érdekel :)
2018. jan. 5. 13:14
 39/39 anonim ***** válasza:

Janfrétti, a Cameron az Amerikában is kifejezetten férfinév.

viszont mivel ott azt adsz, amit akarsz, akár fiúnak, akár lánynak, ha elég hülye a szülő, akkor ad kifejezetten fiúnevet lánynak, meg fordítva.

2018. jan. 5. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!