11/39 anonim válasza:
Gondolom külföldön éltek, mivel itt nem anyakönyveztethető, és maximum Rúsz lehetne ami eléggé hülyén hangzik. Külföldön nincs baj ezzel a névvel.
12/39 anonim válasza:
Ó, már régóta elhatároztam, hogy ha angol nyelvterületen született volna 3 gyerekem, Rhonda, Ruth és Ross lett volna a nevük. Mázlijukra Magyarországon jöttek világra... 3:)
Amúgy cuki név a Ruth, de magyarul vállalhatatlan, na. És szerintem nem is adható.
13/39 anonim válasza:
Itthon elég nagy kiszúrás... anyakönyvezhető egyáltalán? Szerinted hányszor fogja hallani élete során, hogy rút kiskacsa?
14/39 A kérdező kommentje:
Szinte minden nevet lehet csúfolni, meg arra is gondoltunk hogy két neve lesz, arra az esetre ha nem jön be
2016. szept. 28. 15:48
15/39 anonim válasza:
Bírom ezt az érvet, hogy minden nevet lehet csúfolni. Nemtom én pl Ágnes vagyok, soha az életben nem csúfoltak vele egyetlenegyszer sem. Azért kifejezetten olyan nevet ne adj már szerencsétlennek, ami önmagában egy vicc. Tragédia!!! Mit szólnál, ha neked az lenne a neved, hogy Rút vagy Buta vagy Tenyérbemászó, mert piréz nyelvenaz bárányfelhőt jelent? Normális vagy? Az Istenre kérlek, mondd, hogy kamu!
16/39 anonim válasza:
Engem se csúfoltak soha, mondjuk átlagos nevem is van. De ne tudjátok meg mit kaptak Balambér, Timót, és Tonúzaba nevű osztálytársaim.
18/39 Kései Sirató válasza:
Ágnest is lehet csúfolni, osztálytársam MÁGNES volt.
19/39 anonim válasza:
Magyarorszagon ne add.Kisfiam Jackson Noah(középsö nevnek a Ruth es a Zachary volt eselyes,szerintem szep nev a Ruth,ha kovetkezo fiu lesz talan O Ruth lesz).Americaban elunk.
20/39 anonim válasza:
Utolsó, örülök, hogy "Americaban" éltek, de a Ruth azért még mindig női név :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!