Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Ruth névről?

Mit gondoltok a Ruth névről?

Figyelt kérdés

2016. szept. 28. 14:38
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
21%
Itt lehet adni fiunak is.Vagy biztos nem normalisak az ismeroseink.A szomszed kisfiu unokatestvere fiu es Ruth a neve.De mindegy te biztosan jobban tudod.
2016. szept. 28. 16:53
 22/39 anonim ***** válasza:
92%
Tudom, hogy lehet adni, olyat adsz, amilyet akarsz, de attól még ez egy női név. És igen, biztos jobban tudom :D Nem hiába tanultam héberül, úgy látszik, legalább ezt az egyet megtanították :D
2016. szept. 28. 18:01
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy most néztem, és anyakönyvezhető a Rut és a Ruti... háááááát..... :)
2016. szept. 28. 19:20
 24/39 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó:a Rut,igen,de a Ruth nem!Igazából mindegy is,kiejtve mindkettő Rút....borzalom.

A 19. és 23. válaszadón én is besírtam a röhögéstől,hogy :Americaban élünk.Ne mááááár!Vagy kamu,vagy valami primitív,"énmárnagyasszonyvagyokmertittélek" típusú csaj.Igen,azt is tudjuk,hogy Amerikában szinte bármilyen név adható,ám a NORMÁLIS szülők ott is normális nevet adnak.Kisfiút nem fognak Tamara-nak,kislányt meg Bill-nek elnevezni még akkor sem,ha ez törvényileg lehetséges.Azért azt is tudjuk,hogy odakint az emberek döntő többsége egy igazi idióta....

2016. szept. 28. 23:50
 25/39 anonim ***** válasza:
22%
A Mágnest nekem mindig csak kedvességből, becézgetésből mondták, pedig nem hinném, hogy engem elkerültek a rosszindulató emberek. Sose vettem rossz néven, nem is volt rá okom.
2016. szept. 29. 07:21
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a saját gyerekemet nem rútoznám le, de te tudod.
2016. szept. 29. 13:54
 27/39 anonim ***** válasza:
9%
Nem gondoltam,hogy az en valaszomon fogtok kiakadni.Mi a problema azzal,hogy c-vel irtam az America szot.Pont nem vagyok egy oregasszony.Nehogy azt mondjatok mar hogy a Ruth annyira lanyos nev lenne.Biztos sosem adnam a lanyomnak,fiusan hangzik.Es igen kepzeljetek normalis vagyok,egyebkent meg csak egy feltetelezes volt,hogy talan ezt a nevet kapna.Miert most az is hulye aki Noa-nak nevezi a kislanyat?Mert az itt pont,hogy fiunev.Nyilvan egy Sarah,Jasmine nevet nem adnek a fiamnak.Nem akartam felhuzni magam,de szerintem pofatlan,hogy nem normalisnak neveztek stb.
2016. szept. 29. 16:10
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy neked nem hangzik lányosnak, de vedd elő az Ószövetséget, ott találkozhatsz azzal, aki ismertté tette ezt a nevet, és képzeld el, ő egy NŐ volt :D Mivel ez egy női név. Az, hogy sokan adják fiúnak, a szülők tudatlanságát remekül megmutatja, de ezzel nem hencegnék a helyedben.
2016. szept. 29. 17:04
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan tudom,hogy bibliai noi nev,de emiatt nem kell leszolni.Mondom,hogy csak lehet,hogy ezt kapja majd masodik nevnek,de hogy megnyugodj,akkor nem igy lesz.
2016. szept. 29. 20:38
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom utolsó.. szerintem normális szülőben fel sem merül hogy szánt szándékkal eredetileg női nevet adjon a fiának, még második névnek sem. Jól beilleszkedtél Americába az biztos, legalábbis a mentalitást sikerült átvenned.
2016. szept. 30. 05:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!