Elvinnétek orvoshoz?
Lányom 3 éves. 2 hete m8nden nap mondja hogy fáj a hasa. 2 hete hányt 2 szer is de azóta nem. Nem akar kijönni az udvarra játszani fekszik és a tv-t akarja nézni. Ma kipróbáltam, hogy nem kapcsolom be neki a tv-t hátha kijön. De nem jött. Van amikor meg bemegy elpihenni mert azt mondja fáj a hasa és kb 15 perc múlva kijön, hogy már meggyógyult. Játszik 10 percet majd megint mondja és lóg rajtam.
A másik kérdés. Fiam 16 hónapos születése óta nagyon folyik a nyála. Szinte ömlik neki. 12 foga van. Eddig a fogára fogtam de kb nyár elején jött ki neki a 12. azóta egysem. Nem is nyűgös vagy nem sír hogy fájna neki. Halottam, hogy a mandulátol is folyhat a nyála. Kedden jön gyerekorvos szerintetek elvigyem őket?
Amint lehet vidd el őket orvoshoz!
Már rég el kellett volna...
A hasfajast en is kivizsgaltatnam, de a nyalzas nem hinnem, hogy gond. A kisebbik fiam tobb vodornyi nyalat folyatott ki, boven 16 honapos kora utan is. Egyszeruen nyalzosabb. Naponta tobbszor csereltuk a nyalkendoit es polot is, itthon es bolcsiben is, uszott az egesz gyerek a nyalban. Azt hittem sosem lesz vege... az utolso 4 ragofognal mult el a nyalzas (2,5 evesen kezdtek kinoni, addigra mar nem tocsogott szerencsere) es azota sem nyalzik 😀
Nem azert folyt a nyala, mert nyitva tartotta volna a szajat.
Amugy rolam is mindig elmondja a fogorvosom, hogy az atlagnal tobb nyalam van, de ez fogaszatilag kifejezetten jo (megha neki macerasabb is, mert a nyalszivo mellett egy rakat tampont is kell a szamba raknia).
Es nekem se csorog, es nem is frocsog, amikor beszelek 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!