Elvinnétek délután orvoshoz így a babát?
6 hónapos a babám húgyúti fertőzésre cedax-ot kapott, fogzik is (már hétfőn éles volt az ínye), tegnap este 37,9 volt a hője ma már lement. Nyálkás a széklete úgy tudom lehet a fogzástól is de széklettenyésztés is volt még kedden beadva mert elkezdett puffadni igazából így derült ki a fertőzése is.
Ma köhög de úgy mint amikor kicsit félrenyel, nem tudom a nyál okozhat ilyet? Nagyon folyik a nyála. De egy kicsit az orra is, bár sír is szegény eleget.
Az első gondolatom az, hogy amit a fogzás okozhat azért nem szaladnék, ha meg beteg a cedax jó légúti betegségekre is, de bizonytalan vagyok, 2-től van orvos ma.
A fog áttört, az orrfolyás már sokat javult, a köhögés romlott. Felhívtam a rendelőt úgyis kellett a tenyésztés eredménye és kérdeztem mi a teendő azt mondták a hétvége miatt azért vigyem be, doktornő szerint beszűkűlt járatok vagy ilyesmi, inhalálni kell és éjszakára köhögéscsillapítót adni neki. A torka nem piros és doktornő azt mondta vírus.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!