Miért öltözteti túl a legtöbb szülő a gyerekét?
9 es.
Es mondjuk egy kellemes 18fokban,szep napsutesben,fel ora seta utan,az izzado gyerekederol leveszed a kiskabatot?
Es tovabb setalsz a leizzadt gyerekkel?
Nem egyszerubb a kocsi aljaba bedobni plusz egy kabatot,vagy mellenyt?
Na az ilyeneket nem ertem
Voltam bajban..
1 - fázós vagyok
2 - 4. emeleti keleti fekvésű panel. Tavasszal amikor 6-8 hónapos volt a babám voltam bajban. Na itt délelőtt 20 fokban is dog meleg van, ha kilépek az erkélyre. Néha rosszul öltöztettem fel saját magamat is. A szél is máshogy fúj. Volt mikor itt volt szélcsend lent meg meglepi de fordítva is.
De gyorsan sikerült kitapasztalni, hogy mit vigyek le táskában, hogy gyorsan ráadjam, ha benéztem az időt. Viszont eleinte fordult elő, hogy sok volt a réteg.
Kaptam már olyan tanácsot is, hogy hideg a pár hónapos keze, biztosan fázik. Ha valaki ebben a hitben él akkor nem meglepő, ha túl van öltözetve a baba.
En fazosabb vagyok, mint a ferjem, tobb reteg van rajtam es este is vastagabb paplannal alszom. Most kihez igazitsan a gyerekeim oltozeket?
Amig a gyerkoc nem tud beszelni, nehez beloni, mennyi lenne az idealis retegszam. A gyerekorvosunk szerint lenyegesen gyakoribb a tul-, mint az aluloltoztett gyerkoc, szoval en tudatosan probalok figyelni erre. De franc tudja sikerul-e, a gyerekeim nem izzadosak es nem panaszkodosak 😀
(A batyamek speciel nyaron is zart ablaknal hosszu pizsamaban, zokniban, paplannl betakarva alszanak, mig mi puceran max lepedot a derekra teritve a ferjemmel. Ennek megfeleloen az o gyerekeiken is joval tobb reteg van, mint az enyeimen, hisz ok is magukbol indulnak ki. De azok a kolkok se panaszkodnak 😁)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!