Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Várt valaki közületek így...

Várt valaki közületek így babát? Mit tegyek? A férjemmel megromlott a kapcsolatom.

Figyelt kérdés
3 gyermekünk van, most várjuk a negyediket. A férjem heti 1 napot van itthon, a többit a barátokkal tölti. Reggel 7-kor elviszi a gyerekeket iskolába, hajnalban jön haza. Nem eszik, nem alszik otthon. Ha kérdezem vagy próbálom vele megbeszélni, hogy miért ilyen, akkor azt mondja, hogy én fújom fel és szerinte ez így rendben van. Otthonról dolgozok 4 hónapja, mert a terhesség eleje óta feküdnöm kell. Nagyon magányos vagyok. Mit tegyek, hogy változzon ez a helyzet?
2016. szept. 16. 07:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
77%
Az teljesen egyértelmű, hogy szeretője van. Ami még nem lenne tragédia ha alkalmi dolog lenne. De mivel lényegében vele él csak Te mosol rá ezért nyilván való, hogy érzelmek is vannak benne. A férked gondolom 35-40 körül van. Fiatalabbat akart és változatosságot. Megunta ezt az életet. Sajnálom.
2016. szept. 16. 08:33
 22/62 A kérdező kommentje:
Beszéltünk. Ma elköltözik.
2016. szept. 16. 08:48
 23/62 anonim ***** válasza:
66%
Legközelebb ha kamukerdest írsz ki, figyelj arra, hogy milyen időközönként adagoló az információt. Fél nyolckor írsz ki egy kérdést, fel kilenckor még kommentelsz, háromnegyed nyolckor pedig bejelented, hogy már beszéltetek és elkoltozik. Még valami mese?
2016. szept. 16. 08:51
 24/62 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom a szeretőjéhez megy. Legalább bevallotta?
2016. szept. 16. 08:53
 25/62 anonim ***** válasza:
83%
Egyszerűen már nem kellesz neki..... Ha kellenél akkor nem az lett volna a beszélgetés vége,hogy elköltözik. Hanem az,hogy megpróbál változni. Viszont ha ilyen könnyen megy akkor nincs is értelme a maradást erőltetni ,mert jót az nem fog szülni.
2016. szept. 16. 08:53
 26/62 A kérdező kommentje:
Nem tudom hova megy, telefonon beszéltünk csak. Kértem, hogy jöjjön haza, mert nem akartam, hogy a gyerekek hallják délután vagy este. Nem akarja velem megbeszélni a dolgokat továbbra sem. Annyit kértem, hogy mondja meg melyikünk költözzön, én vagy ő. Mondta, hogy elmegy. Nem tűnt szomorúnak.
2016. szept. 16. 08:59
 27/62 anonim ***** válasza:
82%

Hát akkor ez ennyi volt. Azért valami magyarázatot adhatna.

Nekem azért az tök furcsa h egy elvileg jó kapcsolatba, ahol közösen tervezik, várják a babát a férj egyszer csak egyik napról a másikra nem tölt otthon semmi időt sem.

Szerintem ez a kapcsolat már régóta nem volt az igazi, az meg biztos, hogy másik nő van a dologban, különben hova menne egész napokra?

Szomorú h sok kapcsolatban van a kommunikáció teljes hiánya :-( És akkor még ott vannak a gyerekek is, akik már nem kicsik. Ők nem kérdezik az apjukat h hova megy mért nem megy haza stb??

Sajnálom.

2016. szept. 16. 09:12
 28/62 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem ad válaszokat akkor is faggasd. Egyszerűen jogod van tudni, hogy miért ilyen veled? Mégis csak az életed része volt több mint 10 évig és a gyermekeid apja is egyben.
2016. szept. 16. 09:19
 29/62 anonim ***** válasza:
67%
Szeretoje van. No, ferfi, ki tudja. Vagy kamuzol.
2016. szept. 16. 09:20
 30/62 A kérdező kommentje:
Ha faggatom, abból csak veszekedés van. Nem hiszem, hogy van valakije.
2016. szept. 16. 09:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!