Akiknél hetente anyósnál van, ti, vagy ő veszi meg az ott kellő dolgokat a gyereknek?
Huhh, anyósék rutinosak, már többedik unoka. Van ott utazóágy, babakocsi, etetõszék. Ebbõl az utazóágyat vették õk. Babakocsi sógroméké, de nem kell egy darabig nekik. Etetõszéket mi vettük. Majd ha nem kell eladjuk. Van ott bili, wc szūkítõ, pelus, kapucnis törölközõ, fürdetõ, pár jàték, hinta.
Nekem még pici 9 hós, tehát viszek neki kajàt is, ha nagyobb lesz természetesen nem. Nem alszik ott nélkülem, mert anyatejes baba, de késõbb lesz ott váltóruha, cipõ, benti papucs, több jàték ...amiket én fogok biztosítani. Gondolom lesz, hogy õ vesz neki, azt vagy otthagyjuk, vagy hazavisszük, majd a gyerektõl függ.
Írom anyós szemszögébõl is. Legnagyobb unoka...semmi nincs ott, mert az anyja mindent hazavitt(etett), még azt is amit anyósék DIREKT oda vettek, hogy legyen vàltó.. és elküldi oda aludni a gyereket minden nélkül, hogy majd anyós vegyen neki, meg milyen màr, hogy nincs ott semmi.... Persze már semmilyen ruhát nem tudnak a sajátjukból kölcsônadni, mert nem jó a gyerekre. Most ilyenkor mit tegyenek? Vegyenek meg mindent, minden alkalommal? Jó ez nálad nem áll fent, de érted... persze dràga jàtékot nem kell odavinni, de mennyibe kerülne kismotort vagy valamit venni oda is?
Már megválaszolták előttem sokan, de nem értem, hogy igazából mi a gond? Az, hogy ottmarad pl. a fogkefe? Ne küldj újat, max egyszer maradhatnak ott ezek a cuccok, mert legközelebb nem kell csomagolnod. Még könnyebb is lesz összecsomagolni neki.
Vagy az a gond, hogy miért nem vesz az anyósod, ahelyett, hogy nem viszi vissza? Nem tudom, más hogy van vele, én nem várnám ezt el az anyósomtól sem (meg a szüleimtől sem egyébként). Rendes, hogy segít.
Mindent én vettem anyuékhoz, mert heti 2-3 nap délután ott vannak, míg suliban vagyok, illetve a nagy párszor ott alszik.
Van néhány kör váltásruha, azok állandóan ott vannak, maximum cserélődnek.
Pelus, popsikrém, törlőkendő, fürdető változó, ha anyu lát jó akciót, vesz, de általában én viszem.
Van ott a picinek itatója is.
Mindkettőnek benti lábbeli.
Enni azt eszik, amit kapnak.
Igazándiból egy szál alvósállattal megyünk a kicsivel, a nagyért meg oviba apu megy.
Szerintem normális, hogy én veszek oda mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!