Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mennyire vagytok elégedette...

Ti mennyire vagytok elégedettek a védőnővel?

Figyelt kérdés

2016. szept. 13. 09:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát én nem nagyon csípem, nem tetszik a stílusa, nem is nagyon lehet vele semmit megbeszélni, vannak érdekes elképzelései. Idős. De amúgy el lehet vele lenni, megfogadom anyukám tanácsát, és nálam mindig minden rendben van ha kérdezi, és persze mindent úgy csinálok ahogy azt ő hallani szeretné.
2016. szept. 13. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Régivel jó volt kapcsolat,ha én csak délelött vagy délután értem rá akkor az is jó volt .az uj viszont nem érá soha akkor amikor nekem jó lenne ,ebéd után vagy délután mert lányom ovis ,én meg dolgozom délelött ,igy idén nem készült el 6 éves státusz.
2016. szept. 14. 04:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Én ki nem állhatom. Már egy nappal előtte mikor megyünk egy ideg vagyok.

1 hetes korától nekem kell elhordani védőnőhöz a picit. Még mindig hetente, kéthetente jelenésünk van nála, most 4,5 hónapos a babám. Mindíg mikor ott vagyunk mérésen, beírja a következő alkalmat, amikor mennünk kell legközelebb. Már nem első alkalom, hogy mi nagynehezen összekészülünk reggel és elindulunk..(azért nem egyszerű pár hetes/hónapos babával időre bárhová is elindulni, valljuk be..) odaérünk és csak egy cetli fogad, hogy ő szabadságon van. Azért egyszer oké, de folyamatosan, úgy hogy nem is szól kicsit bosszantó.

A másik.. Szajkózza a szoptatást, ha nem tudsz szoptatni, te vagy a legrosszabb ember. Ahhoz, hogy felírják a tápszert fogynia kellene a gyereknek. Ki várja azt meg, hogy lefogyjon a babája?! Én biztos, hogy nem hagynám, addig sírni, míg lefogy..

Barátságosnak sem mondanám. Velem nem kell, de a kicsivel viselkedhetne normálisan, ha már ezt választotta hivatásának.

És még sorolhatnám.

2016. szept. 14. 11:36
 14/14 anonim válasza:

Annyiban talán tényleg igaza van, hogy hogyha nem tudnál szoptatni, akkor fogyna az a baba. Lehet, hogy csak úgy érzed, hogy nincs tejed.

Bocs az offért

2016. okt. 6. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!