Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak nekem vérlázító, hogy a...

Csak nekem vérlázító, hogy a főnököm leöregez gyerekvállalás terén? Hogyan kellett volna lereagálni? Plusz potyakérdés is.

Figyelt kérdés

valamiről feljött a téma és mondtam hogy szeretnék még gyermeket.

kisgyermekes 30 éves anyuka vagyok.

(kicsit közvetlenebb a viszony a kollegák és főnök között, napi szinten együtt dolgozunk és nem egy multi)

erre nagy hévvel, irdatlan határozott hangnemben és jó hangosan, mások füle hallatára, neki áll magyarázni, hogy de én már majdnem ki vagyok csúszva belőle, meg hogy a női szervezetnek "határideje" van.

példálózhattam én azzal, hogy minden női szervezet más, valaki 60-on felül szüli a tizediket, meg akármilyenek a génjeim, ne ő magyarázza már meg, hogy cisztás, miómás, vagy változó korú ösztrogénbajos leszek e 5 év múlva, stb,

fennhangon tartotta az igazát.

nekem sértő volt, pláne más (férfi)kollegák előtt, pláne hogy védeni sem tudtam magam.

persze alapvető hiba, minek osztom én meg a gyermekvállalási szándékom a főnökkel. kioktatás nem hiányzik. kérdés, hogy utólag mit lehet ilyenekre mondani neki, vagy ha megint feljönne a téma.

a potyakérdés:

ha félig meddig van bejelntve az ember, és a főnök közli hogy egy hétre nyaralni megy, azt kifizeti szerintetek, vagy egy hétre nincs fizetés?

2016. szept. 11. 21:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

amikor számolgattam az éves szabadságom, mert nyáron is elutazott és akkor szabit adott ki, mondta hogy pont jól jön ki, marad még karácsonyra.

akkor említettem neki, hogy ősszel is tervezi elutazni és azzal az időmmel mi lesz?

ezen elgondolkodott, de nem mondott semmit.

akkor tudom meg, amikor visszajön.

2016. szept. 12. 09:15
 12/12 A kérdező kommentje:
*számolgatta
2016. szept. 12. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!