Ottiliaa kérdése:
Szerintetek szép név az Abigél?
Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 21:06
22/30 anonim válasza:
Nagyon szép!A nagyobbik lányomnak a második neve is ez.
24/30 anonim válasza:
Igen, én nagyon szeretem. De egyébként van Abigél nevű kutya a Kutyavilág-című rajzfilmsorozatban, és nagyon szeretem , és neki nagyon jól áll ez a név. Szerintem olyan kecses, nőies név, és nagyon kellemes hangzású. És ott meg a sorozatban Ebigélnek mondták, ha jól emlékszem, és úgy is tetszik.
25/30 anonim válasza:
24.vagyok,itt van rajta a képen, szerintem neki tök szép ez a név, és a saját lányomnak is adnám. De tudom, hogy itt kutyusok vannak, de ilyen emberszerű kutyusok, és tökre jól áll ennek a csajnak.
forum.port.hu/images/hu/posts/thumb_2115566.jpg
Ja de csak azért mutatok róla képet, mert egyből valamiért nem dobta ki nekem a kereső.
26/30 anonim válasza:
Nekünk is tetszik és e miatt kutyánkat is Abigélnek hívjuk.
27/30 raudaeirikr válasza:
A hangzása nem rossz, de kerülném, mert bibliai név.
29/30 anonim válasza:
Igen, szerintem nagyon szep.
30/30 anonim válasza:
Szerintem szép név. Bibliai név, jelentése: az apa öröme. Amúgy olvastad az "Abigél" című könyvet Szabó Magdától? Aranyos...már ezért is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!