Mit gondoltok erről a névől?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kislányunk fog születni, és párommal a Leila nevet választottuk neki. Illik a vezetéknévhez is, kicsit "különleges", de nem túlságosan, és szépen is hangzik.
Szerintetek? Nektek mi a véleményetek róla? Kerekes Leila lesz a teljes neve :)
2016. szept. 6. 22:58
11/30 A kérdező kommentje:
#8-asnak írtam.
Köszi neked is #9-es, hogy irtál :)
2016. szept. 7. 00:02
12/30 anonim válasza:
Tetszik, adnam. A baratnom kislanyat is igy hivjak, o mar 6 eves
14/30 anonim válasza:
Szerintem jó, bár én nem választottam volna egy csupa e vezetéknév mellé egy olyan keresztnevet, aminek e az első magánhangzója, de így elmondogattam magamban párszor, és nem rossz.
15/30 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a név, olyan túl keleties hangzásúnak érzem. De olyan úgysincs, ami mindenkinek tetszik :-)
16/30 anonim válasza:
Túl sok az E, szerintem, egyben kimondva olyan, mintha a fotós akarná rávenni a gyereket, hogy mosolyogjon a képen.
17/30 anonim válasza:
Nekem rettenetesen nem tetszik a Leila név. Magyartalan, szépnek se tartom, nem értem, miért van így felkapva. Csak hogy legyen ellenvélemény is. ;) Ettől még adhatod, nem kirívó, nem röhejes, a vezetéknévvel együtt is jól hangzana, ha tetszene. :)
18/30 anonim válasza:
Nagyon szép név. Pár éve még én is ezt terveztem adni a lányomnak, de azóta van, ami jobban tetszik. :)
19/30 anonim válasza:
Szerintem is szépen hangzik, bár a Leila nagyon felkapott lett az utóbbi időben, szóval már nem olyan különleges.
20/30 anonim válasza:
Számomra túl idegen hangzású de abszolút vállalható név. Mondjuk mivel átvitt értelemben sötét hajút jelent így várhatóan szőke kék szemű kislánynak nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!