Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen baba furdetot...

Ki milyen baba furdetot hasznal? És miert azt?

Figyelt kérdés
11 hetes a kislanyom :)
2016. szept. 6. 15:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi a doktor nő által felirt krémet. Ehyrészt olcsó másrészt meg finom puha lesz tőle a bőre.
2016. szept. 6. 15:21
 2/11 A kérdező kommentje:

1# : mikortol szeretnel hasznalni majd masik babafurdetot? Gondolok itt a niveara vagy a Gabira vagy Johnsosra ... ???

Mert mi Gabit hasznalunk 6 hetes kora óta , de lehet masikat kéne?

Valami dragabbat? Tudom h nem a legdragabb a legjobb, de valami mas markat lehet kikene probalnunk :)

2016. szept. 6. 15:24
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Szintén gyógyszertárit, nem szeretnék illatos/ túl vegyszeres terméket használni a finom bőrére, hiszen olyan érzékeny még. Plusz nem is koszolódik be egy nap, minek vegyem el a finom babaillatot?:)

Majd ha mászik, játszóterezünk, koszolódik akkor fogok habzóbb terméket választani.

2016. szept. 6. 15:26
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Kezdetek óta Johnsonst használok.

Nem tudtam, hogy majd ír a doki, így azt előre megvettem.

Amúgy a gyógyszertári szerintem borzalmas, és körülményes a használata.

Most 3,5 éves a fiam, semmi baja (a negatív kommentek elkerülése végett)

2016. szept. 6. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:

A gabit később ajánlják én úgy tudom.

A lányom johnson lilát használ. De olyan a bőrük hogy mindegy. Még kicsi a fiam a gyógyszertárit veszem ha nagyobb leszeg Gani nyugtató fürdetőt.

2016. szept. 6. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Először gyógyszertári kenőcsöt használtam, de borzasztó körülményes volt... egy ideig mikróban megolvasztottam, aztán a vízbe öntöttem.

Már mindkét gyerekemnél Gabit használok, hol ezt, hol azt. Abból is van 0%-os ha érzékeny a bőre.

2016. szept. 6. 15:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Nincsen igazabol semmi baja sem a kis borenek, csak nem tudom h ne valltsunk e az alapanyagok miatt... Mert kitudja van -e?! Mert annyi mindent olvasok :/
2016. szept. 6. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Kb. 1 éves korig gyógyszertárit, azóta Hipp vagy Babyzoo.
2016. szept. 6. 15:54
 9/11 anonim ***** válasza:
11 hetes a pici és a Ceumed baby fürdetőt használjuk.Védőnő és orvos is ezt ajánlotta.Nem olcsó, de nem kell sok belőle így sokáig elég. (2500 ft körül van)
2016. szept. 6. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Szintén ceumedet használunk. Nem szándékozok váltani sem.

Összetevőre egyébként a Dm Babylove ultra sensitive is jó, de arclemosóként tesztelve szárítja a bőrömet, a ceumed nem.

Nekem ez a mérce. Nagyon érzékeny bőröm van, csak olyat kenek a picire, amit én is bírok. Illatanyag, alkohol... kilőve.

2016. szept. 6. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!