Mennyi idos kortol hasznaltok BABA furdetot?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 21:31
1/5 anonim válasza:
ö ha tusfürdöre gondolsz,akkor én 6hetes korátol!
2/5 anonim válasza:
Én 2hós korától.
9hós baba anyukája
3/5 A kérdező kommentje:
igen ,arra gondoltam. ajándékba kaptunk, csak nincs ráírva semmi konkrét. eddig Gabit használtunk. Koszi:)
2009. jún. 29. 22:08
4/5 anonim válasza:
Mi is a Gabit használjuk, amire az van írva, hogy 4 hónapos kortól, de mi már használjuk, ha úgy hozza kedvünk, a gyógyszertárival felváltva. (3 hónaposak vagyunk)
5/5 anonim válasza:
Én fürdető krémet használok még mindig és nagyon szeretem,a tusfürdők tele vannak vegyszerrel és allergizáló dolgokkal.sajnos volt hozzá szerencsém egy hétig vizsgáltak kiütésektől 2éve a bőrgyógyászaton..Úgyhogy nekem az egy éves fiam még mindig azzal fürdik és ha lehet jó sokáig azzal fog.mert az nem tartalmaz káros dolgokat és tuti nem lesz allergiás tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!