Ti is éreztetek ilyet?
Miért nem keresel barátokat?
Én most várom az első babámat és elég sokáig körülvettek "mindenféle" barátok, jók és rosszak egyaránt. Szükségem volt rá mert sok olyan dolog van amit a férjemmel nem tudtam csinálni vagy nem voltak közös témák amit a barátokkal meg tudtam.
Viszont mostanában úgymond elmartam magam mellől ezeket a barátokat a terhességem miatt mert féltem a babámat, nehogy valami baja essen mivel sokszor volt piálás meg hasonlók és ezt terhesen nem engedhetem meg magamnak és inkább akkor ne legyen senki és maradok magányosan meg a férjemmel.
Ha megszületik a baba akkor meg nem tudom hogyan lesz. De nekem most az az első hogy ő egészségesen szülessen és utána jövök én.
Szerintem te már megengedheted magadnak hogy legyen más társaságod is a férjeden és gyerekeiden kívül. Csak arra figyelj hogy őket se hanyagold el.
Van egy 15 éve ismert barátnőm vagy volt barátnőm de nagyon össze vesztünk bem tudom mennyire lenne vevő rám.
A másik régi barátnőmbe pedig 14 év után már annyit csalódtam hogy nem nagyon akarodzok. Régen rentgeteg barátom volt. Nem tudom hogy barátkozzak annyira elszeparálódtam már. :( Van egy stilusom is amit nem sokan értenek sajnos pedig nem bántásból mondom csam egyszerűen nehéz természetem van. Amin próbáltam változtatni több kevesbb sikerrel.
Az a régi 15 éve ismert barátnőm olyan mint én azért szerettem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!