Nálatok a nagytesó mennyire szólhatott bele kistesó érkezésénél a névválasztásba? Kikértétek a véleményét vagy csak közöltétek, hogy az lesz és kész?
Volt itt nem is olyan rég egy kérdés, ahol anyuka ki volt borulva, mert megigertek a nagytesonak, hogy ő választhat nevet a kicsinek, neki meg nem tetszik.
A gyereknek semmi köze hozzá, neked meg az apjának kell eldontenie.
én vagyok akit a 13as ír :D
azért túlzás, hogy ki voltam borulva, de nagyon nem tetszett az általa választott, pont attól a névtől a hátamon felállt a szőr. egyik reggel közölte, hogy meggondolta magát, ő azt szeretné, ha Balázs lenne a tesója, mi meg lecsaptunk rá :D igaz csak 2. nevet adhatott ő, de most ott tart a dolog, hogy Balázsnak hívjuk a picit, szóval jól alakult nálunk :)
egyébként nagy korkülönbség van, nyilván picit más a helyzet, azért 2-3 évesnek nem adnám át a választást :)
A teljes választást én sem bíztam volna rá. Meg elsőre nem is volt ötlete, csak a vállát vonogatta. Viszont amikor mondtam neki 3-at, abból határozottan választott egyet, ráadásul a férjemnek is az tetszett legjobban a 3 lehetséges közül, én mindhármat el tudtam képzelni, szóval nálunk jól jött ki :)
Nálatok mi volt, amit nagyon nem akartál, és ami helyett Balázs lett végül? De az jó, ha jól alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!