Egy macska megférhet az újszülött mellett vagy mindenképp mennie kell?
Nekem is negatív lett a toxo szűrésem. Minden vérvételnél ismétlik, ha esetleg pont elkapom,akkor antibiotikummal lehet kezelni. Picit fel lett fújva mostanában ez az téma . Na mindegy.
Nekünk két brit rövidszőrű cicánk van panelban. Mióta tudjuk, hogy baba lesz, azóta párom takarítja az almot. (reggel és este kiszedni belőle a cuccot és hetente teljesen cseréli, de mi előtte is így csináltuk)
Eszünkbe sem jutott megszabadulni tőlük. A gyerekszoba ajtajára tettünk biztonsági rácsot. A rácsok között nem férnek át és eszükbe sem jut átugrani. Múltkor a tettem-vettem és a rácsot nyitva felejtettem, de egyik sem ment be, csak a küszöbről figyeltek. Kanapéról le lettek tiltva illetve a mi ágyunkról is. Kétnaponta porszívózás és felmosás, illetve beszereztem egy elektromos seprűt, avval többször átfutok egy nap a közös helyiségeken.
Megfelelő óvintézkedés mellett semmi probléma nincsen a macska-baba kombóval. Felügyelet nélkül nem szabad azért hagyni őket, bár a macskák nem nagyon mennek a baba közelébe, mert "hangos" és zavarja őket.
Jah és meg valami. Attól, hogy megvan a baba, nem szabad a cicát elhanyagolni. Persze,kevesebb idő jut rá, de ugyanúgy legyen azért játék meg simi,mert nagyon be tudnak depizni.
Meg valami , aki macskaval / kutyaval no fel pici koratol, annal joval kevesebb az allergia kialakulasanak eselye!
Nem ertem az ilyen embereket, ha jon a gyerek , az allat kuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!