Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik mar biztosan nem szeretne...

Akik mar biztosan nem szeretnetek tobb gyereket hogyan vedekeztek? Bevalt?

Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 14:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
A 8. vagyok.Én nem filóztam,biztos voltam benne,hogy ezt akarom.Így is hosszú idő volt,mire eljutottam a műtétig(3 aláírás szükséges,először,amikor eldöntöd,aztán 3 hónap múlva,miszeint megerősíted a szándékodat,majd az utolsó amikor bemész a műtétre).Arról nem is beszélve,hogy az OEP nem finanszírozza,így gyerekszámtól és kortól függetlenül az adott kórház saját tarifája szerint fizetni kell(én 108000 ft-ot fizettem tavaly márciusban a Szt. István kórházban).Számomra a legjobb döntés volt,mivel Anyukám is sokáig menstruált(58 éves koráig),ráadásul igen termékeny,és könnyen teherbe eső nők vagyunk.A nagymamától kezdve,az unokanővérem,az anyukám,a nagynéném,és én is első próbálkozásra teherbe estünk.Szóval én nem akartam kihívni a sorsot magam ellen,mert elvetetni nem lett volna szívem.
2016. aug. 29. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Hüvelygyűrűvel. 4 éves már a fiam, eddig (és előtte is évekig) bevált.
2016. aug. 29. 15:28
 13/19 anonim ***** válasza:
71%
A másodikat várom. Harmadik után elköttetést szeretnék,eddig úgy gondolom. Ha mégse,akkor óvszer. Hormon kizárt,idegen test is,más nem marad. Kérdés engedik e három után fiatalon is.
2016. aug. 29. 15:29
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

5 os vagyok.

Mivel 3 csaszarom volt,igy Nekem is megvolt a papirom az elkotesrol,igy csaszar kozben megcsinaltak volna,es penzbe sem kerult volna.

De a mutoben meggondoltam magam.

Aztan a hosszu,eros verzesem miatt dontottem a mirena mellett.

Nagyon feltem a felhelyezestol.

Szerencsere az orvosom egy verprofi,kedves,turelmes ember.ismer mar.

Ugy felrakta,hogy eszre se vettem. 😂😂😂

Junius vegen rakta fel,tehat meg nagyon friss.de eddig remek.sokkal jobb a szex,nem feszengek.

Az elso gyerek Nalunk 17eves koromban orvszer mellett fogant(kilyukadt valoszinuleg,es nem vettuk eszre)

A masodik elott probaltam a gyogyszert de 30 napbol 40 et vereztem plusz az utolso honapban mikor szedtem terhes lettem a masodikkal.

A harmadik gyerkocig szinten ovszerrel vedekeztunk de annyira feltem,hogy ujra becsuszik mikor meg nem akarom,hogy minden honapban remegve vartam a mensim.

Aztan 8evvel az elso gyerkoc szuletese utan ugy gondoltuk johet a 3.

Befejeztem a tanulmanyaimat,dolgoztam.

Elsore osszejott.

Szoval En is nagyon fogekony vagyok.szoktak is mondani,hogy ha csak ramneznek terhes leszek.

A mirena ugye helyileg hormonnal,es a sima spiral elvevel is ved.ez mar ketszeres vedelem.

Bizom az orvosomban.

Csak mar alig varom,hogy vegre Nekem is par nap enyhe mensim legyen.

2016. aug. 29. 16:25
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
14. válaszoló,a 8. és 11. vagyok.A húszas éveimben nekem is volt spirálom.Nem a felhelyezés a gázos.A levételnél azt hittem,hogy becarok.Ráadásul nem is bírtam(hüvelygyulladásom volt szinte folyamatosan)bő 1 évvel később le kellett vetetni.
2016. aug. 29. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:
55%

3. Nemsokara születik,en is elkottetem magam,29 évesen. ...

Néha amugy eszembe jut,hogy lehet nem kéne,de az az igazság,hogy nem birnek negy gyerekkel(sem testileg,sem idegileg ,sem sehogy)

Kétlem,hogy meg fogom bánni,inkabb a 3 gyerekemnek fogok örülni.

Nekem is ingyen lesz,mivel csaszarom is volt már,meg az is lehet,h most is az lesz,igy orvosi indokom is van,amugy 60ezer lenne nálunk,de en meg ezt is egy vallalhato osszegnek erzem,tekintve,hogy meg 15-20evig szükségem lenne vedekezesre,es en is nagyon konnyen teherbe esek.

2016. aug. 29. 20:49
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

Koromból adódóan egy darabig meg szedhetem a fogamzásgátlót(28),igaz néha görcsöltek a lábaim, de a magnézium segített.

Van fogamzásgátló tapasz, a nőgyógyászom ajánlotta, nos erről érdemes tovább olvasnod, mert nem igen tudom a hatékonyságát.

Az óvszer nem pénztárcabaràt mrgoldás, legalábbis egy tartós kapcsolatban... Főleg ott, ahol heti több szex van.

Gyűrű mellett is teherbe eshetsz...

De!

Ha nem èlvez beléd, mondjuk peteérést környékén, és ban gyűrűd is, annyi esélyed van, mint megnyerni a lottót :D

A helyedben az utóbbi megoldásnál maradnék :-)

2016. aug. 29. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
4 gyerkocom van. A fiuk 7 es 4 evesek az ikerbabaink 3,5 honaposak. En is elkotesen gondolkozok de meg csak 28 eves vagyok , nem tudom,hogy elkotnek-e ilyen fiatalon. Nem szeretnek gyogyszert sem spiralt, egyenlore marad az ovszer.
2016. szept. 1. 00:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsó,3 gyerek v. 40 ev. Az elkotes feltetele,szoval igen megcsinaljak...en írtam,hogy 29 évesen csinaltatom meg,mar el van indítva a folyamat(az elso kerelem leadva)
2016. szept. 1. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!